19 / 04 / 2024

Core Living

Core Living

Core Living Güneşli'de ön talepler toplanıyor. Core Living Güneşli projesi 361 konut, market, cafe, restoran ve dükkanlar olacak...

Güneşli Core Living Evleri fiyat!

Güneşli Core Living Evleri fiyat listesi 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Core Living projesinde dairelerin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Core Living Güneşli konut fiyatları!

Core Living Güneşli konut fiyatları minimum 340 bin TL'den başlıyor. Core Living projesi İstanbul Güneşli'de Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığı ile yükseliyor...

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

2023'ün en pahalı şehirleri açıklandı!

Araştırma ve analiz birimi Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından paylaşılan Worldwide Cost of Living Index (Dünya Yaşam Maliyeti Endeksi) raporlarına göre dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında İsviçre'nin başkenti Zürih ile Singapur ile ilk sırayı paylaştı.

Kasır Living Bostancı'da yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı!

Kasır Yapı tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Kasır Living Bostancı'da  yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kasır Living Bostancı'da villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla! Son fırsatları kaçırmayın

Ege Yapı tarfından İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde inşa edilen The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Mutlu Gençkal tarafından kuruldu.

Core Gayrimenkul Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Core Gayrimenkul Teknoloji Limited Şirketi bugün Şişli'de 6 milyon 615 bin TL sermaye bedeli ile Yaroslav Kotsyuba tarafından kuruldu.

 2023'ün olmazsa olmaz oyun teknolojisi olabilir! İşte çıkacağı tarih

AMD, 3D V-Cache teknolojisini Ryzen 7000 masaüstü işlemcilerine getiriyor. Amiral gemisi Ryzen 9 7950X3D çip, Intel'in Core i9-13900K işlemcisine karşı izlenmesi gereken çip olacak.

  Hepsi Burada'dan 2023'e özel harika indirim! Lenovo laptoplarda uygun fiyat! 06 Ocak fiyat listesi

 Lenovo laptoplara Hepsi Burada'dan yüzde 6 indirim. Dalgalı seyreden ekonomik koşullar gereği yeni yılın kampanyaları yapılmaya başladı  Ayrıca vade farkı olmadan 6 taksit imkanından da faydalanın  Peki Lenovo Ideapad 3 14ITL6 Intel Core i3 fiyatı ne kadar?

Xbox Elite Controller Series 2’nin uygun fiyatlı olanı satışa çıktı! İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Yeni nesil oyun ve eğlence deneyimi yaşatan Xbox'ın bugüne kadarki en iyi kontrolcüsü olarak görülen Xbox Elite Wireless Controller Series 2'nin daha uygun fiyat bir versiyonu satışa çıkarıldı.  Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ve Core modelleri neredeyse birebir aynı…

Casper Excalibur 11. Nesil Core İ5 şimdi Vatan Bilgisayar’da! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Casper Excalibur 11.Nesil Core i5 11400H-8Gb-500Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050Ti 4Gb-W11 bilgisayar www.vatanbilgisayar.com’da 22.999 TL’den satışa sunuluyor. Bu ürünü alanlar ise Mİcrosoft aile paketine ve ASUS harici dvd yazıcıya uygun fiyatlarla sahip olailiyor.

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İngiltere'deki gayrimenkulünü 4 milyon İngiliz sterlinine sattı!

Peker GYO, İngiltere'nin Gravesend bölgesinde bulunan gayrimenkulünü 4 milyon GBP bedelle Star Living Limited unvanlı şirkete sattı.

Vatan Bilgisayar'dan bilgisayarlara dev indirim! İşte 8 Haziran Honor Magicbook X15 10 Nesil Core i3 fiyat listesi!

Türkiye'nin lider teknoloji perakende markalarından Vatan Bilgisayar, indirim kampanyası dahilinde Honor Magicbook X15 10 Nesil Core i3 laptopları indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Core Living Haberi

Core Living

ASOY ve ÇEVİK inşaat adi ortaklığında hayata geçirilen Core Living projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli'de 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde  inşa ediliyor.

Core Living Güneşli projesi için ön talepler toplanıyor. 2 blok olarak tasarlanan Core Living Güneşli projesi 361 konut, market, cafe, restoran ve dükkanlardan meydana geliyor.

250 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Core Living Güneşli projesinde metrekare birim fiyatının 5 bin 500 TL'den başlaması planlanıyor. 

Core Living Güneşli'de daire teslimlerinin 18 ayda yapılması hedefleniyor. Projede fitness, hamam, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal imkanlar olacak.

Tel:  0212 445 00 61

Web: http://www.akproje.net/

Gülcihan...