27 / 04 / 2024

Corendon çeşmede otel mi açtı

Corendon çeşmede otel mi açtı

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer yaptığı açıklamada, Alaçatı sörf merkezindeki Corendon Premier Solto ve Çeşme Boyalık Beach’teki Corendon Miplaya Çeşme Otelleri’ni hizmete açtıklarını açıkladı

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Sarıyer'e yeni otel geliyor! 58 oda ve 45 ofis kapasiteli!

İstanbul Sarıyer'de yeni otel inşa edilecek. 58 odalı otel ve 45 ofis kapasiteli proje 178 milyon 997 bin 758 TL'ye mal olacak.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Mahmutbey'e 195 odalı yeni otel geliyor!

İstanbul Mahmutbey'e 195 odalı otel inşa edilmesi düğmeye basıldı. Söz konusu otel 322 milyon 324 bin 105 TL'ye mal olacak.

Ticaret Bakanlığı’ndan çok önemli uyarı: E-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlıyorlar!

Ticaret Bakanlığı, bayram öncesi vatandaşları uyardı. Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Ramazan Bayramı’nı birleştirip tatile gidecekleri dolandırıcılara karşı uyaran Bakanlık, kopya edilmiş web sitelerinin yanı sıra e-posta ve SMS yoluyla ‘hayali otel’ pazarlandığını bildirdi.

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Eğirdir'de 20 milyon TL'ye satılık otel binası!

Eğirdir Belediye Başkanlığı , Eğirdir Yeşilada'da yer alan otel binasını 20 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Corendon çeşmede otel mi açtı Haberi

Corendon çeşmede otel mi açtı


Hollanda ve Belçika’dan Türkiye’ye turist getiren en büyük tur operatörü olan Türk menşeili Corendon Turizm Grubu, Amsterdam, Antalya ve Bodrum’dan sonra bu yıl Çeşme’de iki otel birden açtı. Otel yatırımlarına devam etmey iplanlayan Corendon, bu yılın sonunda yine Amsterdam’da bir şehir oteli daha açmaya hazırlanıyor. Bünyesinde, 15 uçaklı kendi hava yolu şirketi Corendon Airlines da bulunan grup, sezon boyunca haftada üç kez İzmir Havalimanı’na sefer düzenleme ve kente 15 bin turist getirme hedefinde. 


Bu yıl Türkiye’deki yeni otel yatırımları hakkında bilgi veren Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, Alaçatı sörf merkezindeki Corendon Premier Solto ve Çeşme Boyalık Beach’teki Corendon Miplaya Ceşme Otelleri’ni hizmete açtıklarını açıkladı. Ege’deki destinasyonlarına Kuşadası, Marmaris ve Bodrum’dan sonra Çeşme’yi de eklediklerini belirten Karaer, "Otelcilikle ilgili...