20 / 04 / 2024

çorlu kartürk yapı inşaat malzemeleri

çorlu kartürk yapı inşaat malzemeleri

Tekirdağ'a bağlı Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Kartürk Yapı firması 12 bin m2 açık 6 bin m2'si kapalı alanı bulunan yapı plazasını hizmete sokarak Trakya'nın en büyük yapı marketini Çorlu'ya kazandırmış oldu...

Harcama rekoru kırıldı! Banka ve kredi kartıyla en çok nerelerde harcama yapıldı?

Temmuz ayı itibari ile Türkiye'de kredi kartı sayısı 109.8 milyon, banka kartı sayısı 181.1 milyon ve ön ödemeli kart sayısı 81 milyon adete çıkarken, banka ve kredi kartıyla yapılan harcamalar da artmaya devam diyor. Peki, kartla en çok hangi alanda alışveriş yapıldı? İşte detaylar...

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Paraf kartlılar yapı market alışverişlerinde 150 TL Paraf Para kazanıyor

Halkbank Paraf kredi kartı sahipleri yapı marketlerden yapacakları alışverişlerde Paraf Para kazanacak. Paraf Kartınız ile yapı marketlerden yapacağınız toplamda 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde 150 Türk Lirası değerinde Paraf Para kazanacaksınız. 30 Eylül 2022 tarihinde sona erecek kampanyaya Para

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Türk yapı malzemelerinden yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörü yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı yüzde 45 arttı! 

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı 2021 senesinin ilk 7 ayında önceki ayın aynı dönemine oranla yüzde 45,9 oranında yükseldi. 

Türk yapı malzemeleri dünyada ilk 10’da!

Türk yapı malzemeleri sektörü merakla beklenen rakamlara göre, dünya sıralamasında iki basamak birden yükseldi ve dokuzuncu sıraya oturdu.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Türk yapı malzemeleri sektöründen Şubat ayında 2,1 milyar dolarlık ihracat!

Türk yapı malzemeleri sektörü, 2021 yılı Şubat ayında 2,1 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Sektör, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22’lik bir artış yakaladı.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatta dünyada ilk 10'a girecek!

İDDMİB Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, "Türk yapı malzemelerinin ihracatının bu sene rakam olarak çok az düşse bile tonajında ciddi artış olduğunu görüyoruz. Türk yapı malzemelerinin ihracatı hızlı bir şekilde büyüyecektir'' diye konuştu.

Noterlerde 2020'de 600 milyon TL'lik işlem kredi kartıyla yapıldı!

Adalet Bakanlığı, 3 Şubat 2020'de hayata geçirilen "Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi ve Noter Ücretlerinin Kredi Kartı ile Ödenmesi" uygulaması kapsamında 597 milyon 592 bin 328 TL'lik işlemin kredi kartıyla yapıldığını belirtti.

çorlu kartürk yapı inşaat malzemeleri Haberi

çorlu kartürk yapı inşaat malzemeleri


Tekirdağ'a bağlı Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Kartürk Yapı firması 12 bin m2 açık 6 bin m2'si kapalı alanı bulunan yapı plazasını hizmete sokarak Trakya'nın en büyük yapı marketini Çorlu'ya kazandırmış oldu. Serra Seranit'in Trakya Ana bayii de olan KARTÜRK Yapı piyasadan nakit olarak temin edilen, demir, hırdavat ve çimentoya da 12 aya varan vadelerle müşterilerine ödeme kolaylığı sunuyor. 


KARTÜRK Yapı firması Müdürü Zafer İnce, 12 aya varan vade imkanlarıyla müşterilerine sağladıkları ödeme kolaylıklarından dolayı müteahhitler tarafından kendilerinin tercih edildiğini ve bu yüzden mevcut showroom ve depolarının kendilerine yetersiz geldiği için bu plazayı açtıklarını belirterek "Şu anda müşteri portföyümüz o kadar büyüdü ki, açtığımız kendi mülkümüz olan 300 m2'lik shovvroomlara ve 1000 (bin) m2'lik depolara sığamaz olduk. Bizde aldığımız kararla, İstanbul...