19 / 04 / 2024

Çorlu Mezbahası ne zaman açılacak

Çorlu Mezbahası ne zaman açılacak

Sağlık İşleri daire Başkanlığına bağlı Çorlu Mezbahasında incelemeler yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak mezbahanın onarım ve bakımlarının yapıldığını söyledi...

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

Çorlu Doğanca Evi restore edildi!

Tekirdağ'ın kültür varlıklarını bugüne ve yarınlara kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'da yer alan Doğanca Evi'ni restore etti.

Çorlu Otogarı'nın çıkışında başlatılan yol çalışmaları ne durumda?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu otogarı çıkışında bir yıl önce başlayan çalışmanın halen bitirilmemesi dikkat çekiyor. Bitmeyen çalışma, esnafın da halkın da tepkisine neden oluyor.

Çorlu Mezbahası açılıyor!

Sağlık İşleri daire Başkanlığına bağlı Çorlu Mezbahasında incelemeler yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak mezbahanın onarım ve bakımlarının yapıldığını söyledi...

Çorlu Devlet Hastanesi'nin önüne sinyalize kavşak yapılıyor!

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Sinyalize kavşak ile birlikte Çorlu Devlet Hastanesi önünde yaşanan sıkıntılar da ortadan kalkacak” dedi.

Çorlu'da askeri lojman binalarının yıkımlarına başlandı!

Çorlu'da Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan askeri lojmanların yıkım çalışmaları sürüyor. Depreme dayanıklı olmaması nedeniyle yıkıldığı öğrenilen askeri lojmanların yerine ne yapılacağı ise merak uyandırıyor.

Hilton Garden Inn Çorlu hizmete açıldı!

Hilton Worldwide'ın lüks ve uygun fiyatlı ödüllü otel markası Hilton Garden Inn, markanın dünya çapında 600'ü aşan portföyüne dahil olan Hilton Garden Inn Çorlu'yu hizmete açtı.

Çorlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Çorlu'da bulunan 133.299 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Çorlu Satış Memurluğu tarafından 20 Mayıs 2015 günü saat 09:00 ile 09:35 arası ihale ediliyor.

Tekirdağ Çorlu'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekirdağ Çorlu'da bulunan 26.375 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Çorlu 1. İcra Dairesi tarafından 30 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkıyor.

Çorlu Mezbahası ne zaman açılacak Haberi

Çorlu Mezbahası ne zaman açılacak


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu ve Kapaklı ilçelerinde bazı incelemeler bulundu.


Sağlık İşleri daire Başkanlığına bağlı Çorlu Mezbahasında incelemeler yapan Albayrak bilgi aldı ve mezbahanın onarım ve bakımlarının yapıldığını, mezbahanın son teknolojiyle donatıldığı belirtti ve mezbahanın çok yakın zamanda açılacağını söyledi.


Bahçeağıl Karaağaç Mahalleleri arasında RCC beton çalışması yapılan yolda incelemeler yapan Başkan Albayrak  Bahçeağıl ve Uzunhacı  Mahallelerinde de vatandaşlarla bir araya geldi ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Ulaş Çayla arasında yapılacak olan asfalt yol öncesi zemin iyileştirme çalışmalarını inceleyen Albayrak bu yol tamamlandığında bu  bölgede büyük bir rahatlama kaydedileceğini söyledi.



Tekirdağ Büyükşehir...