24 / 04 / 2024

Çorlu müteahhitlik toplantısı

Çorlu müteahhitlik toplantısı

Çorlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapı müteahhitlerinin uyması gereken kurallar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı 4 Ocak'ta!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) ev sahipliğini üstlendiği “2021 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme” Toplantısı 4 Ocak tarihinde Türkiye Müteahhitler Birliği'nde gerçekleşecek. 

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

Depreme karşı doğru müteahhitlik ve sıkı denetim hayati önem taşıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren Bingöl depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Depreme karşı doğru müteahhitlik ve sıkı denetim hayati önem taşıyor" dedi.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Malatya Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Tekirdağ Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Kasım ayı toplantısında Onikişubat Pınarbaşı Mahallesi 6673 ada 1 nolu parsel, 9157 ada 1 nolu parsel, 9158 ada 1 nolu parselde kayıtlı taşınmazların satışı ile ilgili teklifi oybirliğiyle kabul edildi.

Kayseri Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündemindeki konuları karara bağlamak üzere Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Çatalca Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Çatalca Belediye Meclisi’nin 2018 yılı Kasım Ayı Toplantısının 1. Birleşimi yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu,  Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cuma Güzel, Başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Alanya Belediyesi'nden dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Çorlu müteahhitlik toplantısı Haberi

Çorlu müteahhitlik toplantısı

Çorlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, yapı müteahhitlerinin uyması gereken kurallar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Vatandaşlardan gelen şikayetlerin de tartışıldığı toplantıda konuşan Çolpan, müteahhitlere yasa hakkında açıklama yaparken uyarılarda da bulundu.


Müteahhitlik Yasası’nın ilk adımı olarak bilinen ve Resmi Gazete'de yayımlanan Yapı Müteahhitlerinin Yetki Belgesi Numaralarının İptal Edilmesi ile Şantiye Şefleri Hakkında Yapılacak İşlemlere İlişkin Usül ve Esaslara Dair Tebliğ hakkında Çorlu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Çorlu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nden sorumlu Başkan Yardımcısı  Oktay Çolpan, İmar ve Şehircilik Müdürü Yasemin Gönül Şahin ve müdürlük görevlileri, müteahhit firma yetkililerine yasa gereği mevzuata aykırı iş yapan, can ve mal güvenliğini tehlikeye atan yapı müteahhitlerinin meslekten men edileceğini hatırlatarak uyardı ve yasa hakkında bilgiler...