28 / 03 / 2024

corner life dairelerin satışları

corner life dairelerin satışları

İstanbul'un ikinci Maslak'ı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu çok sayıda, konut, ofis ve otel projesine ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri de Corner Life, Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığında inşa edilen projede 211 adet konut yer alıyor.

Be Life Çekmeköy'de dairelerin tamamı satıldı!

İstanbul Proje Yapı tarafından hayata geçirilen Be Life Çekmeköy projesinde dairelerin tamamı satıldı. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Play Park, Corner Life projesini 5 milyon TL'ye kiraladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Lüleburgaz Ata Corner projesindeki 4 bin 878 metrekarelik kiralanabilir alanın, 736,50 metrekaresini Play Park'a kiraladı...

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim!

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede daire büyüklükleri 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası (0212) 445 45 23 olarak belirlendi.

Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası taşıyan Corner Life Evleri'nde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Corner Life satılık daire!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen proje Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Corner Life satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Corner Life Güneşli adres!

Ödemelere göre banka kresi kullanılabilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Corner Life Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

Bağcılar Corner Life fiyatları!

Toplam 211 adet daire ve 21 adet ticari ünitenin yer aldığı proje 2 blok halinde yükseliyor. Bağcılar Corner Life fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Güneşli Corner Life iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 47 metrekareden başladığı projede toplam 211 adet daire yer alıyor. Güneşli Corner Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 445 45 23 olarak belirlendi.

Bağcılar Corner Life Evleri satılık!

Toplam 211 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda inşa ediliyor. Bağcılar Corner Life Evleri satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Güneşli Corner Life ev fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor. Güneşli Corner Life ev fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Corner Life Güneşli Projesi!

Corner Life Güneşli Projesi 'nde dairelerin alanları 47 ile 167 metrekare arasında değişiyor. Ticari ünitelerin de yer aldığı proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Corner Life Evleri adres bilgileri!

Toplam 211 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Corner Life Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli'de yükseliyor.

corner life dairelerin satışları Haberi

corner life dairelerin satışları


İstanbul'un ikinci Maslak'ı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu çok sayıda, konut, ofis ve otel projesine ev sahipliği yapıyor. 


Bunlardan biri de Corner Life, Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilen projede 211 adet konut ve 21 adet ticari birim yer alıyor. 6 ay sonra yaşamın başlayacağı projede konutların yüzde 58'ini sattıklarım belirten Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, "Basın Ekspres Yolu gibi merkezi lokasyonlarda yer alan nitelikli konutların satışı tüm hızıyla devam ediyor" dedi. 



Telefon: 0212 445 45 23

Web Adresi: