18 / 04 / 2024

cornerlife güneşli nerede

cornerlife güneşli nerede

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de konumlanan Cornerlife Güneşli projesinde A ve B blok olmak üzere iki kuleden oluşuyor. Cornerlife Güneşli adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor...

Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri!

Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen Cornerlife Güneşli projesi A ve B blok olarak yükseliyor. Projede 1+0 daireler 227 bin 500 TL'den başlıyor. Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli'de yüzde 12 indirim imkanı!

Cornerlife Güneşli projesi Babalar Günü 'ne özel bir kampanyaya hazırladı. Kampanya kapsamında 14 -15 Haziran tarihleri arasında Comerlife Güneşli 'den konut alacaklar KDV'den muaf tutuluyor.

Cornerlife Güneşli'de 1+1 daireler 270 bin lira!

Basın Ekspres Yolu, hızlı gelişimi, ulaşım akslarına, havalimanına yakınlığı ile İstanbul’un ikinci Maslak’ı olarak anılıyor. Tamamlanan ve inşaatı süren toplam 20 otel zincirine ev sahipliği yapan bölge, yerli-yabancı yatırımcıların ilgi alanı oldu....

Cornerlife Güneşli'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim!

Cornerlife Güneşli, 0,45'ten başlayan faiz oranları, peşin alımlara yüzde 12 indirimin yanı sıra 0,85'lik faiz oranı ile 120 aya kadar uzanan vade seçenekleri sunuluyor...

Cornerlife Güneşli'de teslimler 6 ay sonra gerçekleşecek!

İstanbul'un ikinci Maslak'ı olarak adlandırılan ve son birkaç yılda 9-10 kat prim yapan Basın Ekspress Yolu'nda inşaatı devam eden Cornerlife Güneşli projesi, 6 ay sonra teslim ediliyor...

Cornerlife Güneşli Evleri'nin yüzde 55'i satıldı!

Cornerlife Güneşli projesinin 6 ay içinde teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 55'inden fazlasının satışı gerçekleştirilirken, geri kalan birimlerin satışı için dört farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Cornerlife Güneşli'de dört farklı ödeme seçeneği!

Cornerlife Güneşli'de sona yaklaşıldı. 6 ay içinde teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 55'inden fazlasının satışı gerçekleştirilirken, geri kalan birimlerin satışı için dört farklı ödeme seçeneği sunuluyor...

Cornerlife Güneşli yüzde 1 KDV avantajı ile! 6 ay sonra teslim edilecek!

İnşaat sektörünün köklü markaları Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul’un en çok prim yapan bölgesi olan Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen Cornerlife Güneşli projesinde sona yaklaşıldı.

Cornerlife Güneşli Evleri'nde yüzde 1 KDV!

İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde konumlandırılan Cornerlife Güneşli projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Cornerlife Güneşli Evleri'nde teslime son 7 ay. Cornerlife Güneşli'de konutlar 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Cornerlife Güneşli'nin 6 bin metrekaresi sosyal alana ayrıldı!

Cornerlife Güneşli sessiz ve sakin bir yaşam imkanı sağlıyor. Sosyal olanaklarıyla ailelere konsept ve tatil tadında bir yaşam sunan Cornerlife Güneşli'de açık kapalı toplam sosyal alanı 6 bin metrekareye ulaşıyor.

Cornerlife Güneşli'den 24 ay yüzde sıfır faiz!

KELEŞ ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen Cornerlife Güneşli'de yeni bir kampanya başladı. Peşin almak isteyen tüketicilere, yüzde 8 indirim uygulanıyor. İkincisinde ise 24 ay vade seçeneğiyle yüzde sıfır faiz imkânı...

Cornerlife Güneşli’de 7 ay sonra oturuma hazır daire 195 bin TL!

Cornerlife Güneşli, sunduğu cazip ödeme fırsatlarıyla herkesi ev sahibi yapıyor. İlk ödeme seçeneğinde daireyi peşin almak isteyen tüketicilere, yüzde 8 indirim uygulanıyor. Projede daire fiyatları 195 bin liradan başlıyor.

Cornerlife Güneşli'de erken teslim! Yüzde 64'ü satıldı!

İstanbul’un yeni prestij caddesi haline gelen Basın Ekspres Yolu’nda yükselen Cornerlife Güneşli, caddenin prestijine prestij katmaya devam ediyor. Cornerlife Güneşli, şimdi de erken teslim sevinci yaşatıyor...

Cornerlife Güneşli faizi 24 ay sıfırladı!

KELEŞ ve Beyaz İnşaat ortak girişimiyle inşasına devam edilen Cornerlife Güneşli yeni bir kampanyaya başladı. Projeden ev almak isteyenlere sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Projede 24 aya yüzde 0, 60 ay vadeye ise 0.45 faiz oranı uygulanıyor...

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Nirvana Güneşli nerede?

Nirvana Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis yer alıyor. Peki Nirvana Güneşli nerede?

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Referans Güneşli nerede?

Dairelerin 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteren proje Kiler GYO tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daire büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Referans Güneşli nerede?

Balance Güneşli Rezidans nerede?

Balance Güneşli'de teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. 6 blok halinde yükselen proje Balance Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Balance Güneşli Rezidans nerede?

Hane'm Güneşli nerede?

Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen proede 44 konut ve 4 ticari ünite bulunuyor. Proje tek blok halinde hayata geçiyor. Peki Hane'm Güneşli nerede?

Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Çeşitli sosyal imkanlar sunan Nurol Park'ta fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Rezidans nerede?

Sağlam Park Güneşli nerede?

Toplam 105 adet daireden meydana gelen Sağlam Park Güneşli projesinde daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Peki Sağlam Park Güneşli nerede?

Revoist Güneşli Residence nerede?

Bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanan Revoist Güneşli Akın İnşaat Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Revoist güneşli Residence nerede?

Revoist Güneşli nerede?

10 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Revoist Güneşli Konutları Akın İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Revoist Güneşli nerede?

Güneşli Mirage Residence projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında yapılacağı Sur Yapı Mirage Residence Evleri'nde daire büyüklükleri değişiyor. Projede 342 daire yer alıyor. Peki Güneşli Mirage Residence projesi nerede?

Güneşli Mirage Evleri nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Mirage Residence'de daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Proje 17 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Mirage Evleri nerede?

Güneşli Mirage Konutları nerede?

Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan Mirage Rezidans'ta 342 adet daire bulunuyor. Proje 17 katlı 3 bloktan meydana geliyor. Peki Güneşli Mirage Konutları nerede?

cornerlife güneşli nerede Haberi

cornerlife güneşli nerede

Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Cornerlife Güneşli projesi içerisinde  211 daire ve 22  ticari birim bulunuyor.


Cornerlife Güneşli projesinde daire alanları 44 ile 467  metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projedeki dairelerin yüzde 80'i satıldı.


Cornerlife Güneşli projesinde 4 bin 900 metrekare yeşil alana ayrılıyor. Projedeli kuleler 15 ile 16 katlı olarak yükseliyor. Teslimler ise Aralık 2014 olarak planlanıyor.


Cornerlife Güneşli projesi içerisinde Cornerlife health Clup’ta,cep sinema salonu,çocuklar için kreş, kamelyalar, açık - kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun parkı, açık - kapalı otopark ve fitness salon,kapalı sosyal tesis, sauna, yürüyüş yolları,kapalı sosyal tesis, sauna, yürüyüş yolları,basketbol sahası gibi sosyal alanlar da yer alıyor.


Cornerlife Güneşli projesinde 1+0 daireler 227 bin 500 TL, 1+1 daireler 287 bin 500 TL, 2+1 daireler 395 bin...