18 / 04 / 2024

Çorum Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Çorum Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Çorum Belediyesi, Çepni Mahallesi'nde bulunan ticaret alanı olarak işaretli arsayı satışa sundu.

Çorum Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çorum Belediyesi, İlice Mahallesindeki gayrimenkulünü ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 11 Eylül'de yapılacak..

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Çorum Belediyesi 2 adet imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çorum Belediyesi'nden 18.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık, İbrahimçayırı, Çeğni ve Gülabibey ilçelerinde yer alan 4 arsayı 18 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Çorum Belediyesi'nden 10.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Ayarık ve İbrahimçayırı Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Çorum'daki 25.1 milyon TL'lik kapalı spor salonunun inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi tarafından yapımına 2017'de başlanan ve 25 milyon 161 bin TL'lik kapalı spor salonu yarım kaldı.

Çorum Belediyesi, çimento fabrikasının arazisini satın aldı!

Çorum Belediyesi, çimento fabrikasına ait arazinin tapusunu teslim aldı. Belediye arazi içim  102 milyon 500 bin TL ödedi. 

Çorum'da arsalara talep artıyor!

Leblebisi, pirinci, Hattuşa Antik Kenti, İncesu Kanyon’u ile tanınan Çorum’da gayrimenkul sektörü çok hareketli. Konut stoku hızla yenilenen kent, gayrimenkul yatırımcıları için cazip fırsatlar sunuyor...

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Çorum Belediyesi esnaftan kira almayacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitene kadar iş yeri belediyeye ait esnaftan kira alınmayacağını duyurdu.

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Tuncay Yılmaz'dan Çorum Belediyesi'nin yaptırdığı stata tepki!

Sayıştay raporlarına göre borçlanma konusunda Sayıştay’dan uyarılar alan, Çorum Belediyesi’nin yaptığı statın maliyetinin 209 milyon TL olduğu öğrenildi. 

Çorum Belediyesi’nin inşa ettirdiği stadyumun maliyeti tartışma yarattı!

Çorum Belediyesi’nin inşa ettirdiği stadyumun maliyeti tartışmalara neden oldu...

Çorum Belediyesi gayrimenkul ihalesi Haberi

Çorum Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 19-K-1-A pafta 4456 ada 1 parsel de bulunan 2 bin 298 metrekarelik arsanın kapalı teklif artırma usulü ihaleyle satılacağı açıklandı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre bugün belediye hizmet binası ihale salonunda gerçekleştirileceği ihalenin saat 14.00'de başlayacağının kaydedildiği açıklamada şunlar ifade edildi;

"Mülkiyeti Çorum Belediyesine ait Çepni Mahallesi'nde bulunan 19-K-1-A pafta 4456 ada 1 parselde bulunan 2 bin 298,05 metrekarelik arsa 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a. maddesine istinaden kapalı teklif artırma usulü ile hazırlanan şartname dahilinde satışa çıkartılmıştır. Ticaret alanı işaretli arsayı satın almak isteyen istekliler ihale şartnamesini Çorum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden temin edebilirler. İhale 26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 14.00'da Çorum Belediyesi 5. katta bulunan ihale salonunda encümen huzurunda...