28 / 03 / 2024

çorum Hitit köyünde neler olacak

çorum Hitit köyünde neler olacak

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilecek "Hitit köyü" için sözleşme imzalandı. Proje Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteğiyle inşa edilecek.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatı!

Master Sonsuz Tatil Köyü Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Çorum'da 2,5 milyon liraya Hitit köyü inşa edildi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilen Hitit köyünde turistler Hititlerin 3 bin 500 yıl önceki günlük yaşantısına tanıklık ederken, ilçedeki kadınlar da ürettikleri el emeği ürünlerden satarak kazanç sağlayacak.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Elazığ Çevrimtaş köyünde yapılan evlerden ilki teslim edildi!

Elazığ'daki depremde çok sayıda ev ve ahırın hasar gördüğü Çevrimtaş köyünde, çelik konstrüksiyonlu, 91 metrekarelik 2+1 şeklindeki evde depremzede Ernek ailesi oturacak...

Bursa Gemiç köyünde kurulan tesisin imar planı iptal edildi!

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Gemiç köyünde tarım arazisi üzerine Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisinin küçük ölçekli imar planı 11 sene sonra iptal edildi

Urla Yağcılar Köyü'nde milyon dolarlık villalar inşa ediliyor!

Takvim gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar Köyü'nde inşa edilen villaları kaleme aldı.

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak!

Elazığ Gözebaşı köyünde acele kamulaştırma yapılacak. Kamulaştırma, 154 kV Gözebaşı Trafo Merkezi Projesi kapsamında yapılacak...

Çanakkale Bilaller köyünde 41 yıl sonra tapu sevinci!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Bilaller köyünde muhtarlıkça cami yapımı için gerekli paranın temin edilmesi için satılan arsaların tapuları 41 yıl sonra 11 hak sahibine teslim edildi. 

Manavgat Çenger Köyü'nde kiralık plaj!

Antalya Manavgat ilçesinin Çenger Köyü'nde bulunan 11 bin 400 metrekarelik bir alana sahip olan plaj için kiralık ilanı verdi...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

Şirince Köyü'nde gayrimenkul fiyatları artıyor!

Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle adını dünyaya duyuran İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde gayrimenkul fiyatları artıyor. Bölgede arazilerin dönümü 400 bin liradan satışa çıkıyor. 

çorum Hitit köyünde neler olacak Haberi

çorum Hitit köyünde neler olacak

İl Özel İdaresi ve Boğazkale Kaymakamlığı tarafından yürütülen, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteğiyle kurulacak Hitit köyünün yapımı için ihaleyi kazanan firma ile taraftar arasında sözleşme imzalandı. Boğazkale Hitit köyü 7 dönüm arazide yer alacak. 


UNESCO'nun "Dünya kültür mirası" ve "Dünya belleği" listelerindeki tek antik şehir unvanına sahip Çorum'da yer alacak Hitit Köyü 1 milyon liranın üzerinde yatırım değerine sahip. 


Hitit Köyü Projesi ile Hititlerin 3 bin 500 yıl önceki günlük yaşantısının canlandırılacağını vurgulayan Kaymakam Turan Soğukoluk "Aslanlı Kapı'dan girilen, avlusu bulunan, içinde birçok dükkanı barındıran, o günkü kral ve taht odası, hapishanesi, ekmek fırını, demir atölyesi bulunan bir yapı inşa edilecek."dedi. 



Yeni...