24 / 04 / 2024

Çorum projeleri

Çorum projeleri

Çorum’da 71 milyon lira yatırım bedelli 7 adet tesisin temeli atılacak. Temel atma törenine, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, katılacak.

Çorum'da arsa payı karşılığı inşaat yaptırılacak!

Çorum Belediyesi tarafından Devane'yi daha modern bir yapıya kavuşturmak için çalışmalar başlatıldı. Belediye, kentsel dönüşümün önünü açacak bir işe imza atmak için kolları sıvadı.

Çorum'a pazar yeri inşa edilecek!

Çorum'a Yeni Çarşamba Pazarı geliyor. Pazar yerinin hem geçici alanı hemde yeni yeri Belediye Meclisi'nde görüşülerek belli oldu.

Çorum'daki projelerde son durum!

Çorum'da Avrupa Üniversiteler Salon Futbol Şampiyonasının (Futsal'2017) yapılacağı ve inşaatı devam eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun da içerisinde yer alacak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Spor Kompleksinde incelemelerde bulunuldu.

Çorum'un vizyon projelerinde son durum!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

Çorum'a yeni hizmet binası yapılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Proje Daire Başkanı Mükremin Karaca, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karaca, yapılması planlanan hizmet binasıyla ilgili bilgi verdi.

Çorum'da 11 yeni okul yapılacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ilçelerle ilgili istişare toplantıları devam ediyor. Süleyman paşa Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Çorlu'da yapılacak yatırım ve çalışmalar görüşüldü.

TOKİ Çorum Alaca'ya 200 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Alaca ilçesinde 220 konut ile ticaret merkezinin yapımı için sözleşme imzalandığını, yer tesliminin de kısa süre içinde gerçekleştirileceğini ifade etti.

Çorum Belediyesi ile Çekül tarihi mekanlara proje geliştirecek!

Çorum ile ÇEKÜL, Velipaşa Hanı, Kale ve Karakol Binası için şehir kimliğini yansıtacak ortak projeler geliştirecek. Çorum'un kültür mirasının korunması amacıyla İstanbul'da toplantı yapıldı.

Salim Uslu: Çorum'da yol sorunu kalmayacak!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret etti. Ekrem Ünlü, "İlçemizin sorunları ve taleplerimiz sayenizde gerçekleşiyor" dedi

Çorum’da TOKİ yatırımı 363 milyon liraya ulaştı!

Çorum’da halen bin 251 konut inşaatının devam ettiğini belirterek bunların bitmesiyle konut rakamının 4 bin 739’a ulaşacağını bildiren Karaca, ülkede ise 641 bin konuta ulaştıklarını söyledi.

Çorum kentsel dönüşümde Türkiye 7.si!

Çorum'da 2014 yılında yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak genel bir değerlendirmede bulunan Çetin Özdaş, Çorum şehrinde kentsel dönüşüme olan ilginin giderek arttığını da bildirdi.

Çorum'da meclis imar ağırlıklı toplandı!

Çorum'da meclis imar ağırlıklı toplandı. Çorum Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün başkanlığında yapıldı. Yeni yılın ilk toplantısı yoğun bir gündemle tamamlandı.

Çorum kentsel dönüşüme ilgili!

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm süreci kapsamında Türkiye genelindeki riskli yapıların tespitine başlandığı 2012 yılından bu yana risk raporu için başvuran 45 bin konutun kentsel dönüşüme girdiği öğrenildi.

Çorum'da imar ve kentsel iyileştirmeye 219 bin 500 lira istendi!

İmar ve Kentsel İyileştirmeye 219 bin 500 lira istendi. İl Genel Meclisi' nde İl özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün 2015 yılı bütçesi görüşüldü.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Muzaffer Külcü, Çorum'a prestij kazandıracak projeleri anlattı!

Çorum Belediyesi, yeni dönem projeleri içerisinde yer alan büyük projelerin temelini bir bir atıyor. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projelerin tanımlanmasıyla birlikte şehrin çehresinin değişeceğini vurguladı.

Çorum'un vizyon projelerinde son durum!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

TOKİ'nin Çorum’da 4 bin 191 adet konut inşaası var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum’daki yatırım projeleri hızla devam ediyor. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Çorum’da toplam 24 şantiyede 4 bin 191 adet konut inşaasının sürdüğünü açıkladı.

Çorum emekli TOKİ projesi için imar planı bekleniyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansal Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca’nın Milletvekilleri Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretlerinde, Çorum’daki TOKİ projeleri değerlendirildi.

TOKİ'nin Çorum projeleri konuşuldu!

Çorum Milletvekili ve TBMM idare Amin Salim Uslu Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti Uslu, TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede TOKİ'nin Çorum projeleri de konuşuldu.

Çorum'da Kent Park Projesi 2015'te start alıyor!

Çorum Belediyesi'nin en büyük projeleri arasında yer alan Kent Park Projesi 2015 yılında start alıyor. Tüm yaş gruplarından insanlara hitap eden proje Çorum'un 50-100 yıllık ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı.

Çorum Belediye Başkanı Çorum'da yapımı süren projeleri inceledi!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ile birlikte Belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen Vilayet Parkı ve Kültür Sitesi yerine yapılan parkta incelemelerde bulundu..

Toki İstanbul projeleri havadan görüntülendi!

TOKİ'nin İstanbul projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

TOKİ Çorum Merkez Alt Gelir Grubu'nda başvurular 14 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Çorum Merkez Alt Gelir ve Yoksul Grubu kapsamında yer alan 14 adet alt gelir grubu konut için başvuru dönemi 14 Ocak 2013 tarihinde başlıyor...

TOKİ Çorum Merkez'de başvurular için son 5 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Çorum Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamında 11 konuttan 9'u için başvuru dönemi 14 Ocak 2013 tarihinde başlıyor...

Yüzde 18 KDV'den etkilenecek ilk konut projeleri ruhsat bekliyor!

Yüzde 18 KDV ile satışa çıkacak olan yeni konut projeleri ruhsat almak için bekliyor, Frimalar KDV farkını tüketici ile paylaşacak

2013'ün yeni konut projeleri yüzde 18 KDV için ruhsat bekliyor!

Markalı konut firmaları yüzde 18 KDV oranı ile satışa çıkarmayı hedefledikleri 2013 yılının en yeni konut projeleri için ruhsat bekliyor. Firmalar, yüzde 18 KDV oranını projelerinde uygulamayı planlıyor...

Çorum projeleri Haberi

Çorum projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından Çorum’da 71 milyon liraya mal olacak 7 adet tesisin temeli atılacak. Eroğlu, 18 milyon lira tutarındaki 14 adet yatırım müjdesi ile Çorum’a gelecek.


Çorum programı kapsamında ilde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek 5 adet, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından yapılacak 1adet tesis ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü’nce yapılacak 1 adet tesisin temel atma töreni gerçekleşecek.


Bakan Eroğlu, tarafından temeli atılacak tesisler ile 1.700 dekar zirai arazi sulanabilecek, 48 milyon 340 bin metreküp su depolanabilecek. Ayrıca 1 ilçe ve 3 köy taşkın zararlarından korunacak.

Çorum’da 6 aileye gelir getirici tür ve 6 aileye Orköy sertifikası verecek olan Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca badem, mahlep...