20 / 04 / 2024

Çorum Uğurludağ kentsel dönüşüm son durum

Çorum Uğurludağ kentsel dönüşüm son durum

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde Yeni Camı ve Yüzgeç mahallelerini kapsayan konisel dönüşüm uygulamaları için en somut adım atıldı.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Uğurludağ projesi yarın ihaleye çıkıyor. Uğurludağ TOKİ projesinde 151 konut yer alıyor.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha yeni tarih belli oldu! 151 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Uğurludağ projesinde yer alan 151 konutun ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Çorum projesinde son dakika... Uğurludağ ilçesinde inşa edilecek olan 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ Çorum Uğurludağ’da 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerindeki dairelerin ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Uğurludağ projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Uğurludağ 2022 ucuz konut projesi...

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Oturduğu ev kentsel dönüşüme girenler dikkat!

18 ay kira yardımı imkanı yüzbinlerce kişiyi ilgilendiriyor ve ayrıntılar merak ediliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı hangi şartlarda veriliyor? Başvuru için gerekli evraklar neler? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Evimizi kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapmak istiyoruz. Acaba çok uzun sürüp, bize maddi anlamda sorun çıkarır mı?'' sorusunu cevapladı...

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi 4 Kasım'da!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 158 yeni konut!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonucu 2020...

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

Çorum Uğurludağ kentsel dönüşüm son durum Haberi

Çorum Uğurludağ kentsel dönüşüm son durum

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde Yeni Camı ve Yüzgeç mahallelerini kapsayan konisel dönüşüm uygulamaları için en somut adım atıldı. 


Yeni Cami ve Yüzgeç Mahalleleri için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Uğurludağ Belediyesi arasında ön protokol imzalandı. 


İmza törenine, T. C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanı, hemşehrimiz Ayhan Karaca, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun katıldı. 


Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun imza töreni sırasında yaptığı konuşmada, ilçede yapılması plânlanan Kentsel Dönüşüm kapsamında, TOKİ Başkanlığı ile karşılıklı sözleşmelerin imzalanarak projeye start verildiğini söyledi. 


Hayata geçirilen bu proje ile birlikte Uğurludağ ilçe merkezinin çehresinin büyük ölçüde değişeceğini vurgulayan Torun, projenin ilçe halkına hayırlı olsun dileğinde bulundu. Belediye Başkam Torun, proje içeriğinin ilerleyen günlerde kamuoyuna açıklanacağını sözlerine ekledi.


Çorum...