24 / 04 / 2024

Çorum Ulukavak Mahallesi imar planı

Çorum Ulukavak Mahallesi imar planı

Çorum'un Ulukavak Mahallesi 2. Damat Şükrü Sokak'ta bulunan vatandaşlar, uygulanan yanlış imar politikalarından dolayı mağduriyetlerini dile getirdiler.

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Çorum Merkez'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Çorum İcra Dairesi, Çorum ili, Merkez ilçesi, Gülalibey Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 11 milyon 252 bin 557 TL'ye satıyor...

Çorum Belediyesi'nden 10.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Ayarık ve İbrahimçayırı Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

TOKİ Çorum Kuruçay orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ'den Çorum'a 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Oğuzlar 106 konut ihalesi 29 Mart'ta!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Oğuzlar'a 106 yeni konut müjdesi!

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Çorum Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Çorum'daki 95 dönümlük metruk alan için kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Kale Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı alanların "riskli alan" olarak ilan edilmesi, şehirde büyük sevinçle karşılandı.

Çorum Millet Bahçesi 29 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Karakeçili Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Çorum Ulukavak Mahallesi imar planı Haberi

Çorum Ulukavak Mahallesi imar planı

Çorum'un Ulukavak Mahallesi’nde bazı vatandaşlar, imar düzenlemesi nedeniyle mağdur olduklarını söyleyerek, düzenlemeye isyan etti.

Çorum Haber'de yer alan habere göre; Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a seslenen 2. Damat Şükrü Sokak’ta yaşayan vatandaşlar, adaletsiz bir şekilde bölgede imar
uygulaması yapıldığını iddia ederek, bu adaletsizliğin giderilmesini istedi.

Çorum Belediyesi’nin imar düzenlemelerinde ağırlıklı olarak imar yönetmeliğindeki “Bina katını önündeki yol genişliğinden alır” maddesi hakkında değerlenirmelerde bulunan uygulama yapıldığını kaydeden sokak sakinleri, bir adada imar değişikliği yapılırken adanın ön ve arka sıralarının birlikte düşünülmesi
gerektiğini söylediler.

Duruma karşı hassasiyet gösterilmesi durumunda kimsenin mağdur edilmeyeceğini söyleyen semt sakinleri, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: Mekansal Planlar Yapım Yönetmenliğinin 26 Maddesi ve özellikle (a) bendini özümseyerek okunmadığını da idda ederek, “Eğer bunu okuyabilseler
(oradaki yakın çevresi ifadesinin önce bitişini...