25 / 04 / 2024

CPC Belgelendirme Muayene Ve Deney Hizmetleri Tic. Ltd. Şti

CPC Belgelendirme Muayene Ve Deney Hizmetleri Tic. Ltd. Şti

Yapı malzemelerinin tabi olacağı kriterler hakkında yönetmelik kapsamında CPC Belgelendirme Muayene Ve Deney Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.’nin uygunluk değerlendirme kuruluşu olarak görevlendirilmesine dair tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

Araç muayene ödemesi yaparken dikkat! O ücreti geri alabilirsiniz!

Araç muayene ödemelerinin kredi kartı ile yapılması halinde ekstra talep edilen ücret geri alınabiliyor. İşte ayrıntılar...

TÜVTÜRK açıkladı! Araç muayene ücretleri cep yakıyor...

Periyodik olarak yapılan araç muayenesinde yetkili tek kuruluş olan ve ücretlerdeki yükseliş nedeni ile sıklıkla eleştirilerin odağında yer alan TÜVTÜRK’te muayene ücretinin özelleştirmeden sonra yükseldiği açıklandı.

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Öner ve Yusuf Levent Ertoktaş ortaklığında kuruldu.

TÜVTÜRK açıkladı, mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli

TÜVTÜRK, araç muayene ücretlerine zam yapılacağı hakkındaki haberler doğrultusunda bir açıklamada bulundu. Buna göre mevcut araç muayene ücretleri 1 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Salehı tarafından kuruldu.

TÜVTÜRK muayene dönemi başlıyor: Hangi araçlar hangi istasyonlarda?

Her gün milyonlarca araç, teknik ve yasal uygunluklarını değerlendirmek amacıyla muayeneye tabi  tutulmaktadır.  TÜVTÜRK, resmisitesi üzerinden yaptığı duyuru ile tam 25 milyon araç sahibini yakından ilgilendiren önemli bilgileri paylaşmıştır. Yeni dönem muayene açıklaması detayları...

Hasta olmanın da maliyeti yükseldi! Muayene ücretlerine resmen zam geldi!

Resmi Gazete'de yayımlanan SGK Sağlık Uygulama Tebliği'ndeki yeni düzenlemeye göre muayene ücretlerine ve tıbbî malzeme bedellerine zam geldi. 

Resmi Gazete'de yayımlandı: Muayene ücretlerine yüzde 50 zam geldi

Resmi Gazete'de yayımlanan Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu kararı vatandaşları şoke etti. Bazı uzmanlık dallarının muayene ücretlerine yüzde 50 oranında zam geldi. İşte yapılan zammın detayları...

Q1cert Belgelendirme Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Q1cert Belgelendirme Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Osman Yazgan tarafından kuruldu.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kabataş tarafından kuruldu.

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Kılıç tarafından kuruldu.

CPC Belgelendirme Muayene Ve Deney Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Haberi

CPC Belgelendirme Muayene Ve Deney Hizmetleri Tic. Ltd. Şti

TEBLİĞ


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


YAPI MALZEMELERİNİN TABİ OLACAĞI KRİTERLER HAKKINDA

YÖNETMELİK KAPSAMINDA CPC BELGELENDİRME MUAYENE VE

DENEY HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ.’NİN UYGUNLUK DEĞERLENDİRME

KURULUŞU OLARAK GÖREVLENDİRİLMESİNE DAİR TEBLİĞ

(TEBLİĞ NO: MHG/2012-12)’DE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI

HAKKINDA TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: MHG/2015-07)


MADDE 1 – 13/11/2012 tarihli ve 28466 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yapı Malzemelerinin Tabi Olacağı Kriterler Hakkında Yönetmelik Kapsamında CPC Belgelendirme Muayene ve Deney Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.’nin Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ (Tebliğ No: MHG/2012-12)’nin ekinde yer alan Ek-1 ekteki şekilde değiştirilmiştir.

MADDE 2 – Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Tebliğ hükümlerini Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.


Tebliğ eki için