20 / 04 / 2024

CPC Belgelendirme uygunluk değerlendirme kuruluşu

CPC Belgelendirme uygunluk değerlendirme kuruluşu

Yapı malzemelerinin tabi olacağı kriterler hakkında yönetmelik kapsamında CPC Belgelendirme Muayene Ve Deney Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.’nin uygunluk değerlendirme kuruluşu olarak görevlendirilmesine dair tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Öner ve Yusuf Levent Ertoktaş ortaklığında kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Salehı tarafından kuruldu.

2023'te borçlanma limiti 4.5 katına çıktı! Kur farkının faturası 123 Milyar TL!

Sayıştay'ın 2022 Genel Uygunluk Bildirimi'ne göre; Hazine, kamu-özel işbirliği bütününde yap-işlet-devret ve benzeri finansman modelleri kapsamında verdiği garantiler için 2022 yılında ödediği fark 123,1 milyar lira oldu.

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ateş, Harun Soydan, Muhammet İsa Varol ve Seda Çeker ortaklığında kuruldu.

Q1cert Belgelendirme Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Q1cert Belgelendirme Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Osman Yazgan tarafından kuruldu.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Kılıç tarafından kuruldu.

Togg, AB mevzuatıyla uyumlu 41 testten geçti!

Türkiye'nin otomobili Togg, seri üretim öncesinde onlarca testten başarıyla geçerken, TSE tarafından üretimin uygunluğu kontrolleri ile Araç Tip Onay Belgelendirme süreci de tamamlandı.

164 bin 728 liraya sıfır araba fırsatı! KDV, ÖTV yok! Tüm arabaları unutun! Gözlerinize inanamayacaksınız...

Otomobil fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde sıfır araba almak isteyenler bütçelerine uygun otomobil arıyor.. Hem bütçeye uygunluk hem de sıfır araba arayanlar için RKS M5, 164 bin 728 liradan satılıyor. İşte RKS M5 özellikleri...

134 bin 520 liraya sıfır araba fırsatı! KDV, ÖTV yok, yanlış duymadınız! Görenler gözlerine inanamıyor

Otomobil fiyatlarının rekor kırdığı şu günlerde vatandaşlar bütçesine uygun araba bulmaya çalışıyor. Hem bütçeye uygunluk hem de sıfır araba arayanlar için büyük fırsat ayağınıza geldi. 134 bin 520 liraya KDV ve ÖTV olmadan sıfır araba sahibi olabilirsiniz. Evet, yanlış duymadınız!

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Şenol ve Setaviz Teknik Denetim Belgelendirme ve Eğitim Hiz ortaklığında kuruldu.

CPC Belgelendirme uygunluk değerlendirme kuruluşu Haberi

CPC Belgelendirme uygunluk değerlendirme kuruluşu

TEBLİĞ


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


YAPI MALZEMELERİNİN TABİ OLACAĞI KRİTERLER HAKKINDA

YÖNETMELİK KAPSAMINDA CPC BELGELENDİRME MUAYENE VE

DENEY HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ.’NİN UYGUNLUK DEĞERLENDİRME

KURULUŞU OLARAK GÖREVLENDİRİLMESİNE DAİR TEBLİĞ

(TEBLİĞ NO: MHG/2012-12)’DE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI

HAKKINDA TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: MHG/2015-07)


MADDE 1 – 13/11/2012 tarihli ve 28466 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yapı Malzemelerinin Tabi Olacağı Kriterler Hakkında Yönetmelik Kapsamında CPC Belgelendirme Muayene ve Deney Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.’nin Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ (Tebliğ No: MHG/2012-12)’nin ekinde yer alan Ek-1 ekteki şekilde değiştirilmiştir.

MADDE 2 – Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Tebliğ hükümlerini Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.


Tebliğ eki için