26 / 04 / 2024

CPC Belgelendirme

CPC Belgelendirme

Yapı malzemelerinin tabi olacağı kriterler hakkında yönetmelik kapsamında CPC Belgelendirme Muayene Ve Deney Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.’nin uygunluk değerlendirme kuruluşu olarak görevlendirilmesine dair tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Öner ve Yusuf Levent Ertoktaş ortaklığında kuruldu.

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnternational İnspection Belgelendirme Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Salehı tarafından kuruldu.

Q1cert Belgelendirme Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Q1cert Belgelendirme Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Osman Yazgan tarafından kuruldu.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certex Belgelendirme Denetim Ve Gözetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Kılıç tarafından kuruldu.

Togg, AB mevzuatıyla uyumlu 41 testten geçti!

Türkiye'nin otomobili Togg, seri üretim öncesinde onlarca testten başarıyla geçerken, TSE tarafından üretimin uygunluğu kontrolleri ile Araç Tip Onay Belgelendirme süreci de tamamlandı.

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Şenol ve Setaviz Teknik Denetim Belgelendirme ve Eğitim Hiz ortaklığında kuruldu.

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Karakaş ve Özen Şahingöz ortaklığında kuruldu.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Yenilmez tarafından kuruldu.

Milas’ta emlak danışmanlığı yetki belgesi için sınavlar 3 Şubat'ta yapılacak!

Milas'ta emlak danışmanlarına getirilen yetki belgesi zorunluluğu için sınavlar 03-04-05 Şubat tarihinde Emlak Akademi ve Kariyer Belgelendirme iş birliği tarafından yapılacak.

CPC Belgelendirme Haberi

CPC Belgelendirme

TEBLİĞ


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


YAPI MALZEMELERİNİN TABİ OLACAĞI KRİTERLER HAKKINDA

YÖNETMELİK KAPSAMINDA CPC BELGELENDİRME MUAYENE VE

DENEY HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ.’NİN UYGUNLUK DEĞERLENDİRME

KURULUŞU OLARAK GÖREVLENDİRİLMESİNE DAİR TEBLİĞ

(TEBLİĞ NO: MHG/2012-12)’DE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI

HAKKINDA TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: MHG/2015-07)


MADDE 1 – 13/11/2012 tarihli ve 28466 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yapı Malzemelerinin Tabi Olacağı Kriterler Hakkında Yönetmelik Kapsamında CPC Belgelendirme Muayene ve Deney Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.’nin Uygunluk Değerlendirme Kuruluşu Olarak Görevlendirilmesine Dair Tebliğ (Tebliğ No: MHG/2012-12)’nin ekinde yer alan Ek-1 ekteki şekilde değiştirilmiştir.

MADDE 2 – Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Tebliğ hükümlerini Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.


Tebliğ eki için