25 / 04 / 2024

Crate Barrel türkiye

Crate Barrel türkiye

Doğuş Holding 'in perakende grubu, Amerika'nın dev mobilya ve mutfak eşyası markası olan Amerikan mobilya devi Crate-Barrel 'ı Türkiye 'ye getirmeye hazırlanıyor, marka üst gelir grubuna hitap ediyor...

Crate Barrel Türkiye'deki ilk mağazasını Akasya AVM'ye açacak!

Doğuş Grubu, Amerikan mobilya devi Crate & Barrel'ı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Akasya Alışveriş Merkezi'nde ilk mağazasını açacak olan marka, IKEA 'ya benziyor ancak daha üst gelir grubuna hitap ediyor..

Crate and Barrel Türkiye'deki son mağazasını kapatıyor!

Crate and Barrel, yaklaşık 5 sene önce Zorlu Center'da açtığı ilk mağazayla başlattığı Türkiye operasyonlarını Ataköy'deki son mağazasını da kapatarak sonlandırıyor.

Crate and Barrel Türkiye’den çıkıyor!

Zorlu ve Akasya mağazalarını kapatan ABD'li mobilya devi Crate and Barrel, Türkiye'den çıkma kararı aldı.

Crate and Barrel'dan Ankara'ya mağaza!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Türkiye'deki dördüncü, Ankara'daki ilk mağazasını Next Level AVM'de hizmete açtı.

Crate and Barrel, Türkiye’de büyüme kararı aldı!

Crate&Barrel Türkiye’de büyüme kararı aldı. Markanın kurucusu Gordon Segal, “Türkiye operasyonundan memnunuz. İstanbul cazibesi olan bir şehir, dünya metropolleri arasında. 2018’de mağaza sayımız 7 olacak” dedi.

Picks by Pros projesi tanıtıldı!

Crate and Barrel, Türkiye'nin ünlü mimar ve tasarımcılarıyLa hayata geçirdiği "Picks by Pros" projesini tanıttı. Projenin İlkinde Toner Mimarlık'ın kurucusu Mustafa Toner ve Emre Toner'in favori ürünleri sergilendi.

Crate and Barrel İstinyePark’ta açıldı!

Crate and Barrel, Zorlu ve Akasya Acıbadem’dan sonra Türkiye’deki üçüncü mağazasını İstinyePark’ta açtı. Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman, “ 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz.

Crate and Barrel Türkiye'de 3'üncü mağazayı açtı!

Crate and Barrel Türkiye'de 3'üncü mağazayı açtı. Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman, ' 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

Crate-Barrel İstinyePark'ta üçüncü mağazasını açacak!

Doğuş Grubu'nun Rusya'da mobilya sektöründe faaliyet gösteren Türk şirketi Park Avenue ile birlikte ortaklaşa master franchise haklarını satın aldığı Amerikalı mobilya markası Crate-Barrel, Türkiye pazarında gördüğü ilgi üzerine hedef büyüttü.

Crate&Barrel ile Doğuş Holding yollarını ayıracak!

Türkiye organize perakendesindeki gelişme hazır giyimden mobilyaya birçok yabancı perakende grubunun ilgisini çekiyor. Amerika'nın lüks tüketiciye hitap eden mobilya, dekorasyon markası Crate&Barrel da Türkiye'ye fiilen geçen yıl adımını attı.

Crate and Barrel Türkiye'deki ilk mağazalarını Zorlu Center ve Akasya Acıbadem'de açtı!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Türkiye' deki ilk mağazalarının kapılarını mayıs ayında Zorlu Center ve Akasya Acıbadem' de açtı...

Crate and Barrel Akasya AVM'de mağaza açacak!

Crate and Barrel Türkiye CEO'su Nur Akgerman, açılışla ilgili yaptığı açıklamada, "Avrupa'daki ilk mağazamızın kapılarını Zorlu Center'da açtık. İkinci mağazamız da önümüzdeki günlerde Akasya Acıbadem'de hizmet vermeye başlayacak" dedi

Crate and Barrel Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

AMERİKAN mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Kanada, Meksika, Dubai ve Singapur'dan sonra Avrupa'daki ilk mağazasını İstanbul'da açtı. Nur Akgerman, "Avrupa'daki ilk mağazamızın kapılarını Zorlu Center'da açtık." dedi.

Crate and Barrel Avrupa'daki ilk mağazasını Zorlu Center'da açtı!

Crate and Barrel; Avrupa'daki ilk mağazasını Zorlu Center'da açtı. Crate and Barrel Türkiye CEO'su Nur Akgerman; "Temelleri 1962 yılında Şikago'da atılan Crate and Barrel olarak ikinci mağazamız da Akasya Acıbadem'de açacağız" dedi

Crate Barrel türkiye Haberi

Crate Barrel türkiye


Akasya Alışveriş Merkezi'nde ilk mağazasını açacak olan marka, IKEA'ya benziyor ancak daha üst gelir grubuna hitap ediyor Doğuş Holding'in perakende grubu, Amerika'nın dev mobilya ve mutfak eşyası markasını Türkiye'ye getiriyor. Armani, Gucci, Hublot Porsche Design gibi A grubu markalan bünyesinde bulunduran grup, bu kez de mobilya devi Crate-Barrel'ı Türk tüketicisiyle buluşturuyor. Crate-Barrel'ın, İstanbul Acıbadem'de bulunan Akasya projesi bünyesindeki alışveriş merkeziyle Türkiye'deki ilk mağazasını açacağı öğrenildi. 2014 Şubat ayında açılacak olan AVM'yle Crate-Barrel mağazası Türkiye'deki A Plus markalar arasında yerini alacak. Amerika Şikago merkezli Crate-Barrel, 1962 yılında Gordon ve Carole Segal çifti tarafından kuruldu. Balayı için Avrupa'ya giden Segal çifti döndüklerinde evlerinde seyahatleri boyunca hoşlarına giden mutfak eşyalarının evlerinde olmamasına hayıflandılar. Bu tarz ürünleri herkese ulaştırabilmek için de bir kişi...