19 / 04 / 2024

Crate Barrel

Crate Barrel

Doğuş Holding 'in perakende grubu, Amerika'nın dev mobilya ve mutfak eşyası markası olan Amerikan mobilya devi Crate-Barrel 'ı Türkiye 'ye getirmeye hazırlanıyor, marka üst gelir grubuna hitap ediyor...

Crate Barrel Türkiye'deki ilk mağazasını Akasya AVM'ye açacak!

Doğuş Grubu, Amerikan mobilya devi Crate & Barrel'ı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Akasya Alışveriş Merkezi'nde ilk mağazasını açacak olan marka, IKEA 'ya benziyor ancak daha üst gelir grubuna hitap ediyor..

Crate and Barrel Türkiye'deki son mağazasını kapatıyor!

Crate and Barrel, yaklaşık 5 sene önce Zorlu Center'da açtığı ilk mağazayla başlattığı Türkiye operasyonlarını Ataköy'deki son mağazasını da kapatarak sonlandırıyor.

Crate and Barrel Türkiye’den çıkıyor!

Zorlu ve Akasya mağazalarını kapatan ABD'li mobilya devi Crate and Barrel, Türkiye'den çıkma kararı aldı.

Kale, Crate serisiyle banyolara doğallık katıyor!

Yalın ve fonksiyonel tasarımlarını ahşap yüzeyle buluşturan Kale, bu yaklaşımla geliştirdiği ‘Crate’ serisi ile banyolara doğallık katıyor.

Crate and Barrel’dan yüzde 15 indirim fırsatı!

Yeni konsepti Pop-up&More ile Midtown Alışveriş Merkezi’nde açılan Crate and Barrel’dan, 20 Mayıs Cuma günü açılış davetine özel mobilya alışverişlerinde yüzde 15 indirim fırsatı...

Kerim Çarmıklı'nın Picks by Pros projesi Zorlu'da gerçekleşti!

Kerim Çarmıklı, Crate and Barrel'ın Türkiye'nin önde gelen mimar ve tasanmcılarıyla gerçekleştirdiği "Picks by Pros" projesi kapsamında seçimlerini görücüye çıkardı. Etkinlik markanın Zorlu'daki mağazasında gerçekleşti.

Crate and Barrel online mobilya satışına başladı!

Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve Ankara Next Level mağazalarının ardından, online alışveriş sitesinde de mobilya satışına başladı.

Crate and Barrel 4’üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin yüzde 15.1’i sürekli yoksulken, bir kesim de tabure benzeri bir sehpaya 760 lira verebiliyor. Talep o kadar yüksek ki, 2014’te Türkiye pazarına giren Crate and Barrel 4’üncü mağazasını açtı.

Crate and Barrel'dan Ankara'ya mağaza!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Türkiye'deki dördüncü, Ankara'daki ilk mağazasını Next Level AVM'de hizmete açtı.

Crate and Barrel Ankara'daki ilk mağazasını açtı!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarının ardından dördüncü mağazasını Ankara Next Level AVM'de açtı.

Crate and Barrel Ankara'da açılıyor!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, İstanbul'da Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarının ardından Türkiye'deki dördüncü mağazasmı, yarın Ankara Next Level AVM'de açacak.

Hakan Helvacıoğlu dekorasyon tutkunları ile buluşuyor!

Crate and Barrel’ın her ay Türkiye’nin ünlü bir mimar ve tasarımcılarının seçimleriyle hayata geçirdiği “Picks by Pros” projesi, Eylül ayında Hakan Helvacıoğlu’nu ağırlıyor.

Crate and Barrel, Türkiye’de büyüme kararı aldı!

Crate&Barrel Türkiye’de büyüme kararı aldı. Markanın kurucusu Gordon Segal, “Türkiye operasyonundan memnunuz. İstanbul cazibesi olan bir şehir, dünya metropolleri arasında. 2018’de mağaza sayımız 7 olacak” dedi.

İthal mobilyada ek vergi zirvesi!

25 Mayıs'ta Resmi Gazete’de yayınlanan İthal Mobilya’ya ilave vergi kararı sektör oyuncularını harekete geçirdi. IKEA, Mudo, Crate and Barrel, Migros, Koçtaş ve Carrefoursa’nın temsilcileri buluştu.

Crate Barrel Haberi

Crate Barrel


Akasya Alışveriş Merkezi'nde ilk mağazasını açacak olan marka, IKEA'ya benziyor ancak daha üst gelir grubuna hitap ediyor Doğuş Holding'in perakende grubu, Amerika'nın dev mobilya ve mutfak eşyası markasını Türkiye'ye getiriyor. Armani, Gucci, Hublot Porsche Design gibi A grubu markalan bünyesinde bulunduran grup, bu kez de mobilya devi Crate-Barrel'ı Türk tüketicisiyle buluşturuyor. Crate-Barrel'ın, İstanbul Acıbadem'de bulunan Akasya projesi bünyesindeki alışveriş merkeziyle Türkiye'deki ilk mağazasını açacağı öğrenildi. 2014 Şubat ayında açılacak olan AVM'yle Crate-Barrel mağazası Türkiye'deki A Plus markalar arasında yerini alacak. Amerika Şikago merkezli Crate-Barrel, 1962 yılında Gordon ve Carole Segal çifti tarafından kuruldu. Balayı için Avrupa'ya giden Segal çifti döndüklerinde evlerinde seyahatleri boyunca hoşlarına giden mutfak eşyalarının evlerinde olmamasına hayıflandılar. Bu tarz ürünleri herkese ulaştırabilmek için de bir kişi...