29 / 03 / 2024

Creditwest Bank

Creditwest Bank

Creditwest Bank Kıbrıs, Kuzey Kıbrıs’taki 20. Yılını kutluyor. Kuzey Kıbrıs’ta ilk kez düzenlenecek Altın Ada Uluslararası Film Festivali’ne sponsor olan Creditwest Bank Kıbrıs, ülkeye 20 bin ağaçlık bir orman da kazandıracak.

Creditwest Bank'ın Girne'deki şubesi açıldı!

Creditwest Bank’ın ülke genelindeki 14. şubesi olan Girne şubesinin açılışı; KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun yanı sıra, Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, UBP Milletvekili Ersin Tatar'ın katılımıyla gerçekleşti...

Vodafone Arena'ya Aktif Bank'tan finansman desteği!

BJK Başkanı Orman: "Beşiktaş kendi kaynakları ile yapmış olduğu bu stadyumda en önemli desteği Aktif Bank ailesinden gördü" şeklinde konuştu.

Reysaş GYO, Odea Bank'tan 7 milyon 220 bin Euro kredi kullanacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yatırımları için Odea Bank A.Ş.'den 1,5 yılı anapara ödemesiz toplam 8 yıl vadeli 7 milyon 220 bin EURO tutarında, 3 ayda bir anapara ve faiz ödemeli nakit kredi kullanılmasına karar verdi.

Mükemmel Sarımsakçı, First National Bank binasını satın aldı!

ABD'de satın aldığı gökdelenlerle adını duyuran "Turkish Trump" olarak tanınan yatırımcı Mükemmel Sarımsakçı, portföyüne bir yenisini daha ekledi. Sarımsakçı, şimdi de 84 yıllık First National Bank binasını satın aldı.

Sarımsakçı, First National Bank binasını satın aldı!

ABD'de gökdelen toplayan Türk yatırımcı Sarımsakçı, şimdi de 84 yıllık First National Bank binasını satın aldı

2006 yılında Deutsche Bank arsa arıyor!

2006 yılında Almanya'nın en büyük bankalarından olan Deutsche Bank, Asya ülkelerindeki operasyonlarını İstanbul üzerinden yürütmeyi planlamış. Banka, en az iki gökdelen inşa edecebileceği büyüklükte arsa satın alacakmış.

İlk katılım bankası olan Kt Bank AG Frankfurt'ta açıldı!

Kıta Avrupası'nın ilk katılım bankası KT Bank AG Frankfurt'ta açıldı. 4.3 milyon Müslüman'ın 45 milyar euro değerinde varlığının bulunduğu Almanya'da hizmet verecek banka, 5 yılda 486 milyon euro aktif büyüklüğe ulaşmayı hedefliyor

Aktif Bank Beşiktaş'ın stadına finansman oluyor!

Geçtiğimiz aylarda Aktif Bank ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında, İstanbul Dolmabahçe’de yapımı devam eden yeni stadyum inşaatına dönük olarak, proje finansmanıyla ilgili anlaşma imzalanmıştı.

Yeşil GYO, Bank Alkhair ile görüşmeleri sonlandırdı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bank Alkhair ile murabaha sözleşmesi görüşmelerinin sonlandırıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama...

Yeşil GYO'nun Bank Alkhair ile görüşmeleri sonlandırıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Bank Alkhair ile görüşmelerine son verildiği açıklandı.

Deutsche Bank 200 şubesini kapatıyor!

Almanya’nın ciro ve 98 bin çalışanı ile en büyük bankası olan Deutsche Bank, tasarruf tedbirleri kapsamında 200 şubesini kapatacağını açıkladı.

Ali Ağaoğlu Aktif Bank'ı satın alacak mı?

Çalık Holding ile Ağaoğlu arasında Aktif Bank için pazarlık yapıldığı söylentileri gündeme bomba gibi düşerken, UZMANPARA`ya açıklamada bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ağaoğlu "Bırakın görüşmeyi böyle bir düşüncemiz bile yok" dedi.

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü Sivas'a 31 proje kazandıracak!

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında 31 projeyi Sivas'a kazandıracak. Bölge Müdürü Harun Cesur "Toplam maliyet 115 milyon TL olacak" dedi.

Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık hakkını TMSF kullanacak!

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

Creditwest Bank Haberi

Creditwest Bank

Altınbaş Holding’in bünyesindeki Creditwest Bank Kıbrıs, Kuzey Kıbrıs’taki 20. Yılını kutluyor. Kuzey Kıbrıs’ta ilk kez düzenlenecek Altın Ada Uluslararası Film Festivali’ne sponsor olan Creditwest Bank Kıbrıs, ülkeye 20 bin ağaçlık bir orman da kazandıracak. Altınbaş Holding, Türkiye ve Ukrayna’da da faaliyet gösteren Creditwest markasıyla Avrupa, Balkan ülkeleri ile Ortadoğu’da finansal güç olma hedefi oluşturdu


Altınbaş Holding'in Kuzey Kıbrıs’taki bankası Creditwest Bank Kıbrıs, ülkedeki 20. Yılını sosyal sorumluluk etkinlikleriyle kutluyor. Kuzey Kıbrıs’ta ilk kez düzenlenecek Altın Ada Uluslararası Film Festivali’ne sponsor olan Creditwest Bank Kıbrıs, ülkeye 20 bin ağaçlık bir orman da kazandıracak.


Creditwest Bank Kıbrıs’ın 20. Yaşını coşkuyla kutladıklarını belirten Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Creditwest Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş, Creditwest’i Avrupa, Balkanlar ve Ortadoğu’da bölgesel finansal güç yapmak...