24 / 04 / 2024

Cristiano Ronaldo otelini hastaneye mi çevirecek

Cristiano Ronaldo otelini hastaneye mi çevirecek

Corona virüs sebebiyle İtalya'ya gidemeyip Portekiz'de kalan Cristiano Ronaldo, sahip olduğu otel zincirini hastalığın tedavisi için hastaneye çevirecek.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor!

Dünya genelinde kişiye has lüks kelimesiyle anılan marka JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini Ataköy SeaPearl'de açacak.

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini 256 milyon TL'ye sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun  gerçekleştirdiği satışları kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini de 256 milyon liraya sattı' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu Hırvatistan'daki otelini Villa Dubrovnik’i sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki otelini devretmesini kaleme aldı. 

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

Ronaldo'nun Madeira'daki doğduğu ev!

Ronaldo'nun şarkıcı kız kardeşi Katia Aveiro, Madeira'da doğduğu evin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Ronaldo'nun doğduğu ev...

Hilton Bodrum'daki üç yeni otelini bu sezon açıyor!

Yatırımlarına devam eden Hilton Bodrum'da farklı kategorilerde üç yeni otelini bu sezon açıyor...

Wilma Elles Beşiktaş'taki otelini 9 milyon TL'ye satıyor!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle hayatımıza giren Wilma Elles, yatırım için Beşiktaş'ta aldığı 18 odalı apart otelini satışa çıkardı. Otel için 11 milyon lira isteyen Elles, otele alıcı çıkmayınca rakamda indirim yaptı ve fiyatı 9 milyon liraya düşürdü.

Cristiano Ronaldo, Canical'da 3 bin 500 pounda lüks villa kiraladı!

Koronavirüs salgınının ardından kendisi ve ailesini Funchal'da bulunan evine kapatan Cristiano Ronaldo, Canical'da haftalığı 3.500 Pound olan süper lüks villayı kiraladı.

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

Cristiano Ronaldo otelini hastaneye mi çevirecek Haberi

Cristiano Ronaldo otelini hastaneye mi çevirecek

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, corona virusle mücadele için önemli bir adım daha atacak. Milliyet'ten Celal Umut Eren'in haberine göre, İspanya'da Marca Gazetesi'nde yer alan haberde, şu anda önlemler kapsamında ülkesi Portekiz'de olan Ronaldo, sahip olduğu otel zincirini hastaneye çeviriyor.

Portekiz'de de yakından hissedilen bu tehlikeli virüsle ilgili vatandaşlarını zor durumda bırakmak istemeyen yıldız futbolcu, otelinin hastaneye çevrilmesi ve sadece bu konuyla alakalı tedavilerin veya karantinaların olması konusunda da görüş bildirdi.

Ülkesinin önde gelen sağlık kuruluşlarıyla bir araya gelecek olan Ronaldo, hastanenin masrafları, çalışanların maaşları ve tedavi konusunda da bağışlarıyla destek vermeyi planlıyor.


Cristiano Ronaldo koronavirüsten korunmak için ada satın...