26 / 04 / 2024

Cruise birincisi istanbul

Cruise birincisi istanbul

İstanbul gemi turizminde birincilik koltuğuna oturduğundan bu yana Türkiye'yi büyümede öncelikli pazar ilan eden Royal Caribbean'in Türkiye Temsilcisi Tatlav, "İç pazarda da tur satışları artıyor" dedi.

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

İstanbul'un yeni cruise limanı Yenikapı'da inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'da yeni cruise limanının Yenikapı'da inşa edileceğini açıkladı. Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ulaştırma Bakanlığımız ihaleye çıkacak. Orası en az 5-6 cruise gemisini aynı anda alabilecek kapasiteye sahip'' diye konuştu.

Tom Cruise Kolorado'da bulunan dağ manzaralı evini 59 milyon dolara satıyor!

Tom Cruise’un eşi Katie Holmes’dan ayrıldıktan sonra 20 seneden fazla yaşadığı Kolorado, Telluride bulunan lüks dağ manzaralı evini satışa çıkardı. Aktör, ev için 59 milyon dolar ( 130 milyon TL) istiyor.

Tom Cruise bu dağ evini satıyor! İşte fiyatı...

Ünlü aktör Tom Cruise, 20 yıla yakın bir süre boyunca meraklı gözlerden kaçıp "sığınma mekanı" olarak kullandığı dağ evini satışa çıkardı. Evin fiyatı oldukça yüksek...

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

42 Maslak Contemporary İstanbul’un yeni iş ortağı!

Sanat ve yaşamın iç içe geçtiği 42 Maslak, Türkiye’nin ve bölgenin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un ortak sponsoru olarak önemli bir iş birliğine imza attı.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a 'En iyi Denizaşırı İş Oteli' Ödülü!

Çırağan Palace Kempinski istanbul, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'ın ingiliz baskısının okurları tarafından bir kez daha "Okur Seyahat Ödülleri 2014"de dünyanın en iyi otelleri arasında seçildi.

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Costa Classica gemisinin ana limanı İstanbul oldu!

Dünyanın en büyük cruise seyahat şirketlerinden İtalyan Costa, 'Costa Classica' gemisinin ana limanı olarak İstanbul'u ilan etti. Şirket, 4 gemisinin de turlarına İsrail'in Hayfa kenti yerine İstanbul'dan başlamasına karar verdiğini açıkladı...

Cruise birincisi istanbul Haberi

Cruise birincisi istanbul

Turizm trendlerinin son dönemde parlayan yıldızı gemi seyahatleri oldu. Uygun fiyatlar, İstanbul'dan kalkan curise seferlerinin artması ve THY'nin dünyadaki destinasyon gücünün etkisiyle büyük çıkış yapan gemi turizmi bu yıl rekora koşuyor. Seyahatlere en büyük ilgi ise iş dünyasından geliyor. 


Özellikle de her yıl farklı ülke ve otellerde bayi toplantıları düzenleyen dev şirketler rotayı gemilere kırmış durumda. İstatistiklere göre bundan iki yıl önce bir elin parmaklarını geçmeyen gemide bayi toplantıları bu sene yüzlerle ifade ediliyor. Son dönemde Türkiye'nin önde gelen çok sayıda şirketinin bayi toplantılarını gemi seyahatlerinde gerçekleştirdiklerini belirten Royal Caribbean Türkiye İletişim ve Pazarlama Direktörü Cihangir Canıyılmaz, gemi seyahatlerinin bayi toplantıları için ideal seçim olduğunu ifade etti. Canyılmaz, şöyle devam etti: "Bünyemizde barındırdığımız dünyanın en yenilikçi ve büyük gemileri ile...