28 / 03 / 2024

Çubuk OSB arsa fiyatları

Çubuk OSB arsa fiyatları

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) arsa bedelinde yeni bir indirim yapıldığını açıkladı. 

2 büyükşehirdeki 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor! 

Silivri, Beylikdüzü ve Ankara Çubuk'ta yer alan 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor. İşte ihale tarihi... 

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Ankara Büyükşehir, 4 ilçede konut, iş yeri ve arsa satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Çubuk, Sincan ve Mamak'ta yer alan arsa, mağaza ve konutları satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale ile ilgili detaylar...

Belediye tam 5 taksitle arsa satacak! OSB alanında arsa arayanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Dulkadiroğlu Aksu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara'da 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satılıyor: Gayrimenkul almak isteyenler dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satıyor. Peki başkentte satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ilde 18 adet arsa ile 2 adet iş yeri satılıyor! Ev ve iş yeri alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Bala, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Gölbaşı ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 18 adet arsa ile 2 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara'da 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve araziler satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara DSİ V. Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Kahramankazan, Şereflikoçhisar ve Çubuk ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ve araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Memiş Kütükcü: Bedelsiz arsa tahsisi uygulaması ticarete can suyu olacak!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, OSB'lerde arsa tahsis uygulamasının ticaret açısından can suyu niteliğinde olacağını dile getirdi.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Çubuk OSB arsa fiyatları Haberi

Çubuk OSB arsa fiyatları

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çubuk Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde arsa bedellerinde indirim yapılacak. 

Aynı zamanda Çubuk OSB'nin başkanı olan Acehan yaptığı açıklamada, 12 yılı aşkındır devam eden OSB ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan önemli bir destek geldiğini dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Cumhurbaşkanlığı'nın 300 sayılı kararıyla organize sanayi bölgelerinde yer alan parsellerin tamamen veya kısmen bedelsiz olarak tahsisi yapılacağına karar verildiğini dile getiren Acehan, şunları söyledi:

"Yaklaşık 12 yıl önce başlayan ve bir yıl önce altyapısı tamamlanan projede yer tahsisleriyle ilgili kuralar çekilmişti. Yaklaşık 90 tesisten oluşan ve 100, 200 ve 500 başlık tesislerin yapılacağı OSB alanında fiyatların yüksek olduğunu belirten üreticiler, henüz herhangi bir yatırım yapmamışlardı. Geçtiğimiz haziran ayında Bakanlar Kurulu kararıyla yüzde...