25 / 04 / 2024

CuEngine

CuEngine

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için CuEngine Co-CEO’su Adil Yaman ile CuEngine’i masaya yatırdı.

CuEngine pandemi ile birlikte vites yükseltti!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için CuEngine Co-CEO’su Adil Yaman ile CuEngine’i masaya yatırdı.

Türkiye’ye gelemeyen yabancılar 'online' ev alıyor!

Normalleşme döneminin ardından dijitalleşme hızlandı. Türkiye’ye gelemeyen yabancılar da konut alımında online satış dönemine geçti. İnteraktif 3D satış platformu CuEngine, Turkey Co-CEO’su Adil Yaman, "Yabancıya konut satışında rekor Çin’de" dedi.

Yabancıya konut satışı CuEngine ile 100 milyon doları aştı!

Farklı ülkelerdeki tecrübeleriyle gayrimenkul alanında her dilde 360 derece satış desteği sağlayarak yabancıya satışa hız kazandıran CuEngine Turkey, 100 milyon dolar satış cirosunu aştı. 

CuEngine Turkey en çok satışı Çin'e yaptı!

Merkezi İngiltere’de olan ve ilk kez bir “satış platformu” olarak Türkiye'de hizmet vermeye başlayan CuEngine Turkey, faaliyete geçtiği 9 aylık sürede 14 ülkeye satış yaparken en çok satışı Çin’e yaptı. 

Gayrimenkul satışında ülke sınırları kalkıyor!

Gayrimenkul brokerleri tarafından ve brokerler için tasarlanmış interaktif 3D satış platformu CuEngine, olduğunuz yerden bütün dünyaya konut satmanızı sağlıyor.

CuEngine Haberi

CuEngine

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için CuEngine Co-CEO’su Adil Yaman ile CuEngine’i masaya yatırdı.

CuEngine hangi ihtiyaçlar için çözüm üreten ve sunan bir şirket? Diğer gayrimenkul satış platformlarından farkınız nedir?

CuEngine özellikle pandemi ile birlikte ofis ziyaretleri azaldığı için sıkıntı çeken ya da projelerini bütün dünyaya açıp satmak isteyen şirketlere yönelik geliştirdiğimiz B2B bir interaktif satış sistemi çözümüdür. Online olarak bütün dünyadan acentelere lokasyonu, projeyi, teker teker projedeki bütün daireleri gösterip bir bilgisayar oyunu gibi gezdirerek, gerçek manzarasına kadar göstererek online olarak da satabilecekleri canlı bir network olması bakımından piyasada tekdir. Online sunum yapabilen bazı sistemler mevcut ama network ve projeden canlı anlık stok durumunun görüldüğü, sanal gerçeklikle sunum ve satış yapılabilen tek platformuz.

Müşterilerinizin sizi tercih etme sebepleri neler? Hizmet verdiğiniz...