23 / 04 / 2024

Çuhadaroğlu halka arz 2016

Çuhadaroğlu halka arz 2016

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile külçe alüminyumdan profil üretimi ve cephe sistemleri uygulamasına kadar tam entegrasyona sahip Çuhadaroğlu halka arzında talep toplama bugün başladı.

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul’da halka arz olacak şirketlere yenisi eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi. Halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Solakoğlu’nun takipçilerinden bir kısmı haberi sevinçle karşılarken bazıları borsada dengenin bozulacağını söyledi.

Borsa İstanbul’da 2024’te halka arz olacak şirketler!  İşte SPK’dan onay bekleyen 40 şirket!

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzları bu hafta iki şirketle başladı. Geçen yıl yaşanan coşkunun ardından yatırımcılar 2024 halka arz takvimini merakla bekliyor. Solakoğlu X sosyal medya hesabından 2024 yılında halka arz olmak için onay bekleyen şirketlerin listesini paylaştı.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Çuhadaroğlu’nun yüzde 26’sı halka açıldı!

Çuhadaroğlu, 10-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen halka arzın ardından düzenlenen gong töreninde, 142.5 milyon lira piyasa değeriyle Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.

Çuhadaroğlu halka arzla 48,8 milyon lira talep topladı!

Çuhadaroğlu halka arzda 48,8 milyon lira talep toplarken, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılar’dan gelen talebin yaklaşık yüzde 75’i karşılandı. Payların tamamının yurt içi yatırımcılara satıldığı arzda 2 bin 148 başvuru karşılandı.

Çuhadaroğlu'nun halka arzında talep toplanıyor!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile külçe alüminyumdan profil üretimi ve cephe sistemleri uygulamasına kadar tam entegrasyona sahip Çuhadaroğlu halka arzında talep toplama bugün başladı.

Çuhadaroğlu Metal'in halka arz büyüklüğü 37 milyon TL olarak belirlendi!

Alüminyum doğrama pazarının önemli firmalarından Çuhadaroğlu Metal halka arz edilecek. Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Çuhadaroğlu, yeni yatırımlarla Avrupa'nın ardından ABD'ye de girmek için adım atacaklarını söylüyor...

Çuhadaroğlu Alüminyum Avrupa ve ABD pazarlarına açılıyor!

Bölgedeki siyasi risklere rağmen halka arz kararı alan Çuhadaroğlu Alüminyum, Avrupa ve ABD pazarlarına açılıyor. 62 yıllık firma, ABD'ye nitelikli ürün ihracatı yapmak için iki şirketle ortaklık görüşmesi yapıyor

Çuhadaroğlu Metal, şubatta halka arz edilecek!

Çuhadaroğlu Metal, şubatta halka arz ediliyor. 'Bina terzisi' olarak adlandırılan firmanın % 26'sı halka açılacak ve arz büyüklüğü de 37 milyon lira olacak.

Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı!

60 yılı aşan bilgi, kalite ve güvenirliliği ile sektörünün yenilikçi markası Çuhadaroğlu Borsa yolunda Binaların Terzisi Çuhadaroğlu halka arz için Deniz Yatırım ile anlaştı.

Özışık İnşaat ve Enerji halka arz edilecek!

Çemaş Döküm Sanayi, bağlı ortaklığı Özışık İnşaat ve Enerji'nin halka açılması için çalışmalara başladı. Özışık İnşaat ve Enerji'nin halka arzı için,2015 yılı içinde yasal hazırlıklarını yapılması için Özışık yönetimine görev verildiği belirtildi...

Avivasa'nın halka arzına 2,8 kat talep geldi!

Bireysel emeklilik sektörünün en büyüklerinden biri olan Avivasa Emeklilik’in halka arzında ek satış dahil şirketin sermayesinin yüzde 19,7’si hisse başına 47 liradan satıldı ve 330,8 milyon lira ile yılın en büyük arzı gerçekleşti...

Finansbank'tan ikincil halka arz kararı!

Finansbank sermayesini halka arz yoluyla bedelli yüzde 25.2 artırarak 3.55 milyar liraya yükseltme kararı alırken, bankanın ikincil halka arz büyüklüğünün 2 milyar lira civarında gerçekleşmesi bekleniyor.

Çuhadaroğlu halka arz 2016 Haberi

Çuhadaroğlu halka arz 2016

Deniz Yatırım liderliğindeki 22 aracı kurum 2 lira birim pay fiyatı ile 10-11-12 Şubat’ta talep toplayacak.



Halka arzda birim pay fiyatı 2 TL Çuhadaroğlu yeni ortakları ile büyümesini sürdürecek halka arz sonrası uygulamalar yine gündemde %50 sermaye artırımı %50 ortak satışı olarak gerçekleşecek halka arzda Şirket’in mevcut 62.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesi 9.250.000,-TL nakit karşılığı olmak üzere 71.250.000,-TL’ye artırılacak, 9.250.000,-TL tutarında ise ortak satışı gerçekleştirilecek. Halka açıklık oranı ise %25,96 olacak. Halka arzın %80’inin yurt içi bireysel yatırımcılara %20’sinin ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edildiği Çuhadaroğlu halka arzında birim pay fiyatı 2 TL olarak belirlendi.Halka arz büyüklüğü 37 milyon TL, halka arz sonrası şirket değeri ise 142,5 milyon TL olacak.


DenizYatırım liderliğindeki konsorsiyum 10-11-12 Şubat’ta talep topluyor. Konsorsiyumda Deniz Yatırım...