19 / 04 / 2024

çukurova balkon kartal

çukurova balkon kartal

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Balkon’da dört seçenekli teslim kampanyası başlatıldı. Projede daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Çukurova Balkon teslim için gün sayıyor!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi teslim için gün sayıyor. Eylül'de teslim edilecek projede daire fiyatları 386 bin TL'den başlıyor.

Çukurova Balkon satışta!

ÇUKUROVA Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. Deniz, adalar ve orman manzaralı 'balkon' konseptinde kurgulanan Çukurova Balkon, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Çukurova Balkon Kartal'da 240 bin TL'ye ev!

Çukurova Kent Yapı, Kartal’da yeni bir projeye daha başladı. Firma, deniz, adalar ve orman manzaralı yeni projenin adını ‘Balkon’ koydu. Projede başlangıç fiyatı 240 bin TL..

Çukurova Balkon teslim tarihi!

244 tane konutun yer aldığı Çukurova Balkon Konutları Kartal Soğanlık mevkiinde hayata geçiyor. Satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlayan Çukurova Balkon teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Soğanlık Çukurova Balkon fiyat listesi!

İstanbul Kartal Soğanlık'ta hayata geçen Soğanlık Çukurova Balkon projesi 244 daireden meydana geliyor. Projenin ruhsatı Şubat ayı civarında alınacak. İşte Soğanlık Çukurova Balkon fiyat listesi...

Çukurova Balkon Evleri telefon!

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Proje İstanbul'un Kartal ilçesinde 2 blokta 244 daire olarak inşa ediliyor. Çukurova Balkon Evleri telefon numarası haberimizde bulunuyor...

Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları!

Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinat, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i için ise ödemeler ya 1 yıl sonra ya da hemen başlıyor. Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları şöyle:

Çukurova Balkon satış ofisi iletişim!

Kartal Soğanlık'ta inşa edilen Çukurova Balkon Evleri yüzde 1 peşinat imkanıyla satışa sunuluyor. Daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Çukurova Balkon satış ofisi iletişim bilgileri şöyle:

Çukurova Balkon Evleri iletişim!

Kartal Soğanlık'ta yükselen Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Çukurova Kent Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Çukurova Balkon Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'ler 240 bin TL'ye!

Çukurova Balkon projesi İstanbul Kartal'daki Soğanlık bölgesinde hayata geçiyor. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire tipi mevcut. Çukurova Balkon Evleri'nde 1+1'ler 240 bin TL'ye satılıyor.

Kartal Çukurova Balkon satılık daire fiyatları!

İstanbul Kartal'da Çukurova Balkon projesi inşa ediliyor. Proje Çukurova geyrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kartal Çukurova Balkon satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Çukurova Balkon satılık daire!

Kartal Soğanlık'ta inşa edilen Çukurova Balkon satılık daire fiyatları belli oldu. 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar daire seçeneklerinden oluşan Çukurova Balkon satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Soğanlık Çukurova Balkon fiyatları!

Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile hayata geçen Çukurova Balkon projesi Kartal Soğanlık'ta yükseliyor. Soğanlık Çukurova Balkon fiyatları haberimizde yer alıyor...

Çukurova Balkon Kartal ne zaman teslim?

Çukurova Balkon projesinde 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. Projede de dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Çukurova Balkon Kartal ne zaman teslim?

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Çukurova Balkon 0,98 faiz kampanyası için son gün 31 Ekim!

Çukurova Gayrimenkul’den Çukurova Balkon projesinde yüzde 10 peşin ve banka kredisiz 10 yıl 0.98 faizle iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı. Son gün 31 Ekim...

Çukurova Balkon'a ister hemen taşın ister kiraya ver!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Balkon ile konut sahibi olmak isteyenleri iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim, dolayısıyla hemen oturulabilecek ya da kiraya verilebilecek ev sahibi yapıyor. 

Kartal Çukurova Balkon’dan 78 farklı daire alternatifi!

Çukurova Kartal projesinde yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 ay 0.98 faizle her zevke ve ihtiyaca uygun hemen teslim kira garantili daireler...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı!

Çukurova Balkon'da 120 ay vade imkanı ile ödemeler yapılıyor. İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal bölgesinde inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri dizayn edildi.

Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi!

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi Kartal'da yükseliyor. Peki projede ödemeler nasıl yapılıyor? İşte Kartal Çukurova Balkon ödeme bilgisi...

Çukurova Balkon ödeme planı!

Çukurova Balkon ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Çukurova Gayrimenkul imzasını taşıyan projede bayrama özel kampanyayla sadece yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunuyor.

Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Çukurova Balkon'da bayrama özel yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2018!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da inşa edilen Çukurova Balkon'da Kurban Bayramı kampanyası başladı...

Kartal Çukurova Balkon'da hemen teslim daireler!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon’dan kişiye özel ödeme seçeneği ile her ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli 78 farklı daire tipi bulunuyor...

Çukurova Balkon'da daireler hemen teslim ediliyor!

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla değerlenen bölgesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da ev sahibi yapıyor. 

Çukurova Gayrimenkul’den Babalara özel çifte fırsat!

Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı sunuluyor...

çukurova balkon kartal Haberi

çukurova balkon kartal

İnşaat sektöründe 24 yıldır binlerce kaliteli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un hızla gelişen ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelen ilçesi Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon’da dört seçenekli teslim kampanyası başlattı. 19 ve 20 katlı iki blokta 1+1’den 4+1’e kadar toplam 261 konutun yer aldığı ve yüzde 70’i satılan Çukurova Balkon’da, tamamı peşin ya da yüzde 20 peşin, yüzde 80 banka kredili alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Ayrıca liste fiyatı üzerinden vade farksız olarak; yüzde 50 peşin, yüzde 25 Ocak 2018’de, yüzde 25 Ocak 2019’da ödeme veya yüzde 10 peşin, yüzde 30 Eylül 2017’de, yüzde 30 Nisan 2018’de, yüzde 30 Eylül 2018’de ödeme imkanıyla Çukurova Balkon’dan konut sahibi olunabiliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1’ler için örnek...