28 / 03 / 2024

çukurova kentsel dönüşüm

çukurova kentsel dönüşüm

Adana Çukurova Belediyesince, Belediye Evleri Mahallesi’nde yapılacak olan ancak birçok tartışmayı da beraberinde getiren ‘kentsel dönüşüm’ projesi jeoloji mühendislerinin gündem konusu oldu...

Çukurova'da dönüşümle modern bir şehir kurulacak!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "afet riskli alan üzerinde kurulu Belediye Evleri mahallesinde bin 78 dönüm alan üzerinde yapılacak kentsel dönüşümle, modern bir şehir kuruyoruz" dedi.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bölgedeki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesine imza atılacağını söyleyen Çetin, ''Herkesi ev sahibi yapacağız'' dedi.

Adana Çukurova'ya 4 milyonluk kentsel dönüşüm projesi!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geride bıraktığı 1. hizmet yılını projelerle doldurdu. Çetin, "Bir yılda belediyecilikte bunlar da yapılabiliyormuş" dedi..

Soner Çetin: Belediye Evleri yüz akımız olacak!

Başkan Soner Çetin: "Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümünü Çukurova Belediyesi olarak Belediye Evleri'nde yapmak bize kısmet olacak. Belediye Evleri'nde oturan vatandaşlarımız rahat olsun. Bu proje bizim yüz akımız olacak" dedi.

Çukurova kentsel dönüşüm için onay bekliyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Basın Danışmanları Ufuk Tekin ve Süleyman Canbolat ile gazetemizi ziyaret eden Başkan Çetin, yazı işleri kadromuzla sohbet edip, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vatandaş borçlanmadan kentsel dönüşüm istiyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu ile rant odaklı değil toplumsal çıkara dayalı bir kentsel dönüşüm için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor...

Çukurova'da hormonlu binalar mühürlendi!

Soner Çetin, projeye aykırı olduğu tespit edilen 18 inşaatın mühürlendiğini açıkladı. Halk Günü'nde müteahhitlere bir kez daha seslenen Çetin, "Babamın çocuğu da olsa projeye aykırı bina yapanı kesinlikle affetmem" dedi.

Çukurova'da Mayıs'ta yıkım başlıyor!

Soner Çetin, 30 Mart seçiminden bu yana yapılan hizmetler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana ziyareti ve201 5'te yapılacak genel seçimlere kadar birçok konuyu 5 Ocak'a değerlendirdi.

Çukurova'da kentsel dönüşüm için yıkımlar Mayıs'ta başlıyor!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 30 Mart seçiminden bu yana yapılan hizmetler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana ziyareti ve 2015'te yapılacak genel seçimlere kadar birçok konu hakkında bilgi verdi...

Yıldıray Arıkan: Yerinde kentsel dönüşümler yapacağız!

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, ' Yaşanabilir bir kent ortaya çıkaracağız ' dedi...

Yıldıray Arıkan: Adana'da yerinde kentsel dönüşüm yapacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, “Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir. Biz Adana’ya kentsel dönüşümlerle bu planlamayı kazandıracağız” dedi...

Cüneyt Karaarslan: Çukurova'ya çocuk hastanesi kuracağız!

AK Parti Çukurova Belediye Başkan adayı Dr. Cüneyt Karaarslan seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adana’da yapılan kentsel dönüşüm projelerinden de bahseden Karaarslan, "kentsel dönüşüm hükümetimizin iftihar kaynağıdır." dedi...

Ali Uğur Akbaş: Çukurova'nın kaderini değiştireceğiz!

Çukurova muhtarları ve de Yozgatlılar dernek yönetimiyle bir araya gelen MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş; ' Çukurova ilçemizin kaderini değiştireceğiz ' dedi...

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Soner Çetin'den Çukurova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Adana'da kentsel dönüşüm kapsamında 230 bina yıkıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova ilçesi Göl Mahallesi’ndeki 250 dönüm alanda uygulamaya başladığı kentsel dönüşüm projesinde 42 milyon liralık kamulaştırma bedeli ödeyerek 230 binanın yıkımı tamamladı.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Afet riski taşıyan bölgede kentsel dönüşüm elzemdir!

Adana Çukurova Belediyesince, Belediye Evleri Mahallesi’nde yapılacak olan ancak birçok tartışmayı da beraberinde getiren ‘kentsel dönüşüm’ projesi jeoloji mühendislerinin gündem konusu oldu...

İstanbul'da depremin çaresi kentsel dönüşüm!

Türkiye'de nüfusunun yüzde 95’i deprem tehdidi altında yaşıyor ve yaklaşık 14 milyon konut ise afet riski altında.  Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son İstanbul’da kentsel dönüşümün daha hızlı  işleyebilmesi için acil eylem planı uygulanmasının şart olduğunu söyledi. 

Kentsel dönüşümün hızlanması için acil eylem planı şart!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Tamer Son, ''kentsel dönüşümün hızlanması için acil eylem planı şart'' dedi.

Kentsel dönüşüm Türkiye için milli dava olmalı!

Çukurova Gayrimenkul Başkanı Tamer Son, Dünya Konut Günü kapsamında deprem gerçeğine dikkat çekti. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, kentsel dönüşümün Türkiye için milli bir dava olması gerektiğini söyledi.

Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bölgedeki kentsel dönüşüm projesini anlattı. Çukurova'da örnek kentsel dönüşüm projesine imza atılacağını söyleyen Çetin, ''Herkesi ev sahibi yapacağız'' dedi.

Adana Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm'de imzalar atıldı!

Adana Çukurova'da hayata geçecek Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri ve belediye arasında imzalar atıldı. Sözleşmeler hak sahiplerine teslim edildi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı. Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" diye konuştu.

çukurova kentsel dönüşüm Haberi

çukurova kentsel dönüşüm

Çukurova Belediyesi'nin Sampaş A.Ş. ile ortak yürüttüğü Belediye Evleri Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi, orada ikamet eden vatandaşların imzasını bekliyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin halkın çok daha iyi hizmet alabilmesi için ‘Akıllı Kent’ konseptini Türkiye’ye ilk kez getiren profesyonel bir şirket olan Sampaş A.Ş. ile çalıştıklarını söyledi. Soner Çetin “Vatandaşlar öncelikle bir düşünsün, hangi anne baba çocuğunun güvenli, temiz, sağlam bir yerde büyümesini istemez. Çocuklarımızın geleceği için herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum” dedi. 

25 yılda harabeye döndü

Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, "Vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili çeşitli endişeler taşımasını anlıyorum fakat Belediye evleri Mahallesi orta şiddetli bir sarsıntıda çökme riski bulunmaktadır." dedi. Tatar, güney Adana’ya göre sağlam bir zemini olduğunu ancak bölgenin 25 yılda harabeye döndüğünü...