28 / 03 / 2024

çukurova tower residence adres bilgileri

çukurova tower residence adres bilgileri

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kartal Çukurova Tower!

Kartal Çukurova Tower 'da daire teslimleri hemen yapılıyor. Bağdat Caddesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

1998 yılında Polat Tower Residence'de stüdyo daire 150.000 dolar!

1998 yılında Ihlamur'da Polat İnşaat'ın inşasına başladığı Polat Tower Residence'de bulunan stüdyo daireler 150 bin dolardan (46 milyar lira) satılıyormuş. 33 katlı olacak gökdelende 396 adet stüdyo daire yer alacakmış.

Çukurova Tower'da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor. Çukurova Tower’da fatura ödeme hizmeti ile faturaların ilgili kuruma ödenmesini sağlamak da mümkün.

Çukurova Tower'da kolay yaşam!

Kartal'ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor.

Çukurova Tower’da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Kartal’ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor...

Çukurova Tower'da peşinat ödemeden taşınmak mümkün!

Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün.

Çukurova Tower'da önce otur sonra öde! 179 bin TL!

KARTAL' IN Adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower' ın peşinatı bir yıl erteleyen 'önce otur, sonra öde' kampanyası Kurban Bayramı' nda da devam ediyor...

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Çukurova Tower'da 'önce otur, sonra öde'

İstanbul Kartal'da modern tasarım anlayışıyla Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower'da yaşam başladı. Projede, 30 Ağustos'ta başlayan daire teslimlerinin eylül ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

Çukurova Tower’da “önce otur, sonra öde” kampanyası!

İstanbul Kartal’ da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve merkezi lokasyonu, doğaya saygılı konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile öne çıkan Çukurova Tower’ da yaşam başlıyor...

Çukurova Tower'da son 20 daire!

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Projede son 20 daire kaldı.

çukurova tower residence adres bilgileri Haberi

çukurova tower residence adres bilgileri

Çukurova Tower Kartal'da daireler stüdyo 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 numaralı telefonu arayabilir ve daire fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Proje 36 katlı olarak dizayn edilen tek bloktan oluşuyor. 


Çukurova Gayrimenkul imzası ile yükselen Çukurova Tower İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Proje köprülere 20 dakika, yeni finans merkezine ve Bağdat Caddesi’ne 15 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Çukurova Tower Residence'de voleybol sahası, yüzme havuzu, oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Toplam 253 tane daireden meydana gelen Çukurova Tower Kartal'da yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan tutar banka kredisiyle vadelendiriliyor....