29 / 03 / 2024

çukurova tower rezidans görselleri

çukurova tower rezidans görselleri

Kartal Çukurova Tower 'da daire teslimleri hemen yapılıyor. Bağdat Caddesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Kartal Çukurova Balkon Rezidans fiyatları!

Toplam 261 adet daireden meydana gelen Çukurova Balkon projesi Eylül 2017 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Kartal Çukurova Balkon Rezidans fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

G Tower rezidans fiyatları!

İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres'te inşa edilen G Tower projesinde toplamda 430 daire yer alıyor. Peki G Tower rezidans fiyatları ne kadar?

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat!

Ede Tower Rezidans Ankara fiyat listesi 372 bin liradan başlayarak değişiyor. Ede Tower Ankara projesinde daireler bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

NND 100 Tower Rezidans nerede?

37 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen NND 100 Tower projesi Nanda Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki NND 100 Tower Rezidans nerede?

NND 100 Tower Rezidans satılık!

Nanda Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 37 bin 595 metrekare alanda hayata geçiriliyor. NND 100 Tower Rezidans satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve penthouse şeklinde dizayn edildi.

Kartal Çukurova Tower!

Kartal Çukurova Tower 'da daire teslimleri hemen yapılıyor. Bağdat Caddesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Çukurova Tower'da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor. Çukurova Tower’da fatura ödeme hizmeti ile faturaların ilgili kuruma ödenmesini sağlamak da mümkün.

Çukurova Tower'da kolay yaşam!

Kartal'ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor.

Çukurova Balkon Rezidans fiyatları!

Çukurova Balkon Konutları 2 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Çukurova Balkon Rezidans fiyatları ne kadar?

Çukurova Balkon Rezidans Kartal!

Çukurova Balkon Rezidans Kartal daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

çukurova tower rezidans görselleri Haberi

çukurova tower rezidans görselleri

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Kartal Çukurova Tower Konutları 7 bin 68 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. Projede toplam 253 tane daire bulunuyor. 


Çukurova Tower Residence İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği proje 36 katlı tek bloktan meydana geliyor. 


Satış süreci devam eden Çukurova Tower Kartal Evleri konum olarak yeni finans merkezine ve Bağdat Caddesi’ne 15 dakika, köprülere 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Çukurova Tower konut fiyatları 225 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje stüdyo 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


Yüzde 25 peşinatta kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Çukurova Tower Rezidans'ta oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, basketbol sahası, voleybol sahası, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Çukurova...