28 / 03 / 2024

Çukurova Tower teslim

Çukurova Tower teslim

Çukurova Tower projesi Ağustos ayının sonunda teslim ediliyor. Çukurova Tower'da son 20 daire alıcılarını bekliyor. Çukurova Tower'da 1 oda 1 salon daireler 254 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çukurova Tower’da 3 ay erken teslim! Son 36 daire!

Çukurova Gayrimenkul, teslim için geri sayımın başladığı 36 katlı Çukurova Tower’ da son 36 daireye özel “ Son Şans ” isimli bir kampanya da düzenledi.

Çukurova Tower'ın dış cephesi tamamlandı!

Çukurova Tower enerji tasarruflu, çevreci ve güvenli Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul’un yeni çekim noktalarından Kartal’da hayata geçirilen 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor.

Çukurova Tower'da daire fiyatları 159 bin liradan başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da 36 katlı tek blok şeklinde yükselen Çukurova Tower'da daire fiyatları 159 bin liradan başlıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Çukurova Tower sonbahar kampanyası! Peşinatı teslimde öde! 360 bin TL 2+1!

Kartal’ın önde gelen projelerinden Adalar ve deniz manzaralı 36 katlı Çukurova Tower’da başlayan sonbahar kampanyası ile peşinat teslime erteleniyor. Projede 2+1'lerin fiyatları 360 bin TL'den başlıyor

Çukurova Tower Boat Show’da! Son gün 29 Eylül!

Adalar ve deniz manzaralı 36 katlı Çukurova Tower geçtiğimiz hafta sonu başlayan ve Pendik’teki Marintürk İstanbul City Port’ta düzenlenen Boat Show’a katıldı. Çukurova Tower'ı görmek için son gün 29 Eylül olarak belirlendi...

Çukurova Tower'da 225 bin liraya 1+1! 2014'te teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve Çukurova Gayrimenkul projesi olarak yükselen Çukurova Tower'da 1+1 konutların fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek...

Çukurova Tower'da 149 bin liraya 1+0! 3 bin 600 lira peşinatla!

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve toplam 253 daireden meydana gelen Çukurova Tower'da 1+0 konut seçenekleri 149 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Ramazan ayında Çukurova Tower’da 3 bin 600 TL peşinat hediye!

Kaba inşaatı biten ve dış cephesi hızla ilerleyen Kartal’ın incisi 36 katlı Çukurova Tower’da Ramazan ayına özel yepyeni bir kampanya başlıyor...

Çukurova Tower'da kaba inşaat bitti! 142 bin liraya 1+0!

Çukurova Tower’ın enerji tasarruflu dış cephesi ahşap, su ve çim yeşili renkleri ile manzaraya uyumlu...

Çukurova Tower adres!

Fiyatların 142 bin liradan başladığı Çukurova Tower adres bilgileri haberimiz içinde yer alıyor

Çukurova Tower nerede?

İstanbul'un Kartal bölgesi sınırlarında yer alan Çukurova Tower nerede, ulaşım ve adres bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower fiyat 2018!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da hemen teslim daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Çukurova Tower'da peşinat ödemeden taşınmak mümkün!

Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün.

Çukurova Tower'da önce otur sonra öde! 179 bin TL!

KARTAL' IN Adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower' ın peşinatı bir yıl erteleyen 'önce otur, sonra öde' kampanyası Kurban Bayramı' nda da devam ediyor...

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Çukurova Tower'da 'önce otur, sonra öde'

İstanbul Kartal'da modern tasarım anlayışıyla Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower'da yaşam başladı. Projede, 30 Ağustos'ta başlayan daire teslimlerinin eylül ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

Çukurova Tower’da “önce otur, sonra öde” kampanyası!

İstanbul Kartal’ da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve merkezi lokasyonu, doğaya saygılı konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile öne çıkan Çukurova Tower’ da yaşam başlıyor...

Çukurova Tower'da son 20 daire!

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Projede son 20 daire kaldı.

Çukurova Tower'da teslimler Ağustos sonu yapılacak!

Ağustos sonunda teslime hazırlanan. Çukurova Tovver'da son 20 daire. Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor.

Çukurova Tower'da teslim için geri sayım başladı! Ağustos sonu teslim!

Çukurova Tower projesi Ağustos ayının sonunda teslim ediliyor. Çukurova Tower'da son 20 daire alıcılarını bekliyor. Çukurova Tower'da 1 oda 1 salon daireler 254 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çukurova Tower'da son 20 daire kaldı! 24 ay 0 faiz!

Kartal'daki projelerinden biri olan Çukurova Tower, ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, kalan son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor.

Çukurova Tower’da son 20 daire! Ağustos sonunda teslim!

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal’ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Çukurova Tower’da son 20 daire sahiplerini bekliyor.

Çukurova Tower görselleri!

Dairelerin 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çukurova Tower görselleri yayınlandı. Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projenin 4. katından itibaren yer alan dairelerin tamamı deniz ve adalar manzarasına sahip..

Çukurova Tower teslim Haberi

Çukurova Tower teslim

Çukurova Tower projesi Ağustos ayının sonunda teslim ediliyor. Çukurova Tower'da son 20 daire alıcılarını bekliyor. Kartal'da 36 katlı rezidans projesi olan Çukurova Tower'da 1+1'ler 254 bin lira, 2+1'ler 454 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin yüzde 90'ı yeşil alan, 1200 metrekaresi kapalı sosyal tesis alanı. Çukurova Gayrimenkul tarafından düzenlenen kampanya ile son daireler için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 


Milliyet 


web: www.cukurovatower.com               

tel: 0216 517 55...