19 / 04 / 2024

çukurova tower ulaşım

çukurova tower ulaşım

Ağustos sonunda teslime hazırlanan. Çukurova Tovver'da son 20 daire. Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor.

Çukurova Tower'da teslim için geri sayım başladı! Ağustos sonu teslim!

Çukurova Tower projesi Ağustos ayının sonunda teslim ediliyor. Çukurova Tower'da son 20 daire alıcılarını bekliyor. Çukurova Tower'da 1 oda 1 salon daireler 254 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çukurova Tower'de son 24 daire için 24 ay 0 faiz!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da inşa edilen Çukurova Tower'da ramazan ayına özel kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower standına gelenler peşinatı Şubat 2015’te ödüyor!

İstanbul’un cazibe merkezi Kartal’da konumu ve özellikleriyle dikkat çeken 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower’a imza atan Çukurova Gayrimenkul, bu hafta sonu Anneler Günü’ne özel stand aktivitesi düzenliyor.

Çukurova Tower'da 245 bin liraya 1+1! Peşinat teslimde!

Yüzde 90’ı yeşil alana ayrılan ve çevreci konseptiyle öne çıkan projede, peşinatı teslimde ödeyerek ya da banka kredisini bir yıl sonraya erteleyerek ev sahibi olmak mümkün.

Çukurova Gayrimenkul Çukurova Tower'da 225 bin liraya 1+1!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve Çukurova Gayrimenkul tarafından konumlandırılan Çukurova Tower'da 1+1 daireler 225 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yüzde 25 peşinat ödenmesi gerekiyor...

Çukurova Tower'da peşinat teslimde! 149 bin liraya!

Kartal’ın önde gelen projelerinden adalar ve deniz manzaralı, 36 katlı Çukurova Tower, 21-29 Eylül tarihleri arasında Pendik’teki Marintürk İstanbul City Port’ta düzenlenen Boat Show Fuarı’na katılmaya hazırlanıyor...

Çukurova Tower'da 149 bin liraya 1+0! 2014'te teslim!

Kartal'da Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa edilen Kartal Çukurova Tower'da fiyatlar 149 bin liradan başlıyor. Teslimlerin 2014 yılında yapılacağı belirlenen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor...

Çukurova Tower Rezidans satış ofisi!

Çukurova Gayrimenkul'ün projesi Çukurova Tower Rezidans satış ofisi Yalı Mahallesi Bağlar Caddesi No:85 P:34873 Kartal / İstanbul - Türkiye adresinde yer alıyor...

Çukurova Tower'da 225 bin liraya 1+1! 2014'te teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve Çukurova Gayrimenkul projesi olarak yükselen Çukurova Tower'da 1+1 konutların fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Projede daire teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek...

Çukurova Tower'da 585 bin liraya Adalar manzaralı 3+1 daire!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve KDV oranının yüzde 1 olarak belirlendiği Çukurova Tower'da Adalar manzaralı 3+1 dairenin fiyatı 585 bin liradan başlıyor...

Çukurova Tower'da 149 bin liraya 1+0! 3 bin 600 lira peşinatla!

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen ve toplam 253 daireden meydana gelen Çukurova Tower'da 1+0 konut seçenekleri 149 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Ramazan ayında Çukurova Tower’da 3 bin 600 TL peşinat hediye!

Kaba inşaatı biten ve dış cephesi hızla ilerleyen Kartal’ın incisi 36 katlı Çukurova Tower’da Ramazan ayına özel yepyeni bir kampanya başlıyor...

Çukurova Tower'da 3 bin 500 TL peşinatla! Taksitler seneye!

Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa edilen Çukurova Tower'da 3 bin 500 TL peşinatla 2+1’ini alanlar taksitleri seneye ödemeye başlıyor...

Çukurova Tower'da kaba inşaat bitti! 142 bin liraya 1+0!

Çukurova Tower’ın enerji tasarruflu dış cephesi ahşap, su ve çim yeşili renkleri ile manzaraya uyumlu...

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Çukurova Üniversitesi Çevre ve Ulaşım Çalıştayı düzenleyecek!

Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü, TÜBİTAK'ın da desteğiyle, 13- 14 Mayıs tarihlerinde uluslararası katılımlı "Çevre ve Ulaşım Çalıştayı" düzenleyecek.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçiriliyor.

İstanbul Inn Levent ulaşım!

İstanbul İnn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul İnn Levent projesi 2016 yılında teslim edilecek.

Sky Tower Hotel ulaşım krokisi!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı yer alıyor. İşte Sky Tower Hotel ulaşım krokisi...

Çukurova Tower'da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor. Çukurova Tower’da fatura ödeme hizmeti ile faturaların ilgili kuruma ödenmesini sağlamak da mümkün.

Çukurova Tower'da peşinat ödemeden taşınmak mümkün!

Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün.

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Mahmutbey Speed Tower ulaşım!

360 derece panoramik İstanbul manzarasına sahip olan Mahmutbey Speed Tower ulaşım bilgileri dahilinde projenin İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. Projede ofis satışlarına devam ediliyor...

Allure Tower projesi ulaşım!

Allure Tower projesi ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. 30 katlı tek bloktan meydana gelen projede konut satışlarına devam ediliyor..

Çukurova Tower'da 'önce otur, sonra öde'

İstanbul Kartal'da modern tasarım anlayışıyla Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower'da yaşam başladı. Projede, 30 Ağustos'ta başlayan daire teslimlerinin eylül ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

çukurova tower ulaşım Haberi

çukurova tower ulaşım

Ağustos sonunda teslime hazırlanan. Çukurova Tower'da son 20 daire. Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. 36 katlı bir rezidans projesi olan, çeşitli büyüklükte ve özellikte dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor. Çukurova Gayrimenkul tarafından düzenlenen kampanya ile Çukurova Tower'da son daireler için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 


Stüdyo dairelerin 179 bin TL, 1+1'lerin 254 bin TL, 2+1'lerin 454 bin TL, 3+1'lerin ise 690 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin yüzde 90'ı yeşil alan, bin 200 metrekaresi ise kapalı sosyal tesis alanından oluşuyor. 


Yürüyerek metroya, 15 dakikada havaalanına, 5 dakikada deniz otobüsüne ulaşmak mümkün Dünyanın en büyük...