24 / 04 / 2024

cumhurbaşkanından Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev talimatı

cumhurbaşkanından Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev talimatı

4 Ocak'ta Diyarbakır'ın Sur ilçesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ev verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli çıkışı: Seyyanen zam yok, bize destek olun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen ve yaklaşık 2,5 saat süren kabine toplantısından sonra emekliye seyyanen zam yok dedi. Sosyal medyada emeklilerden tepki gecikmedi. İşte detaylar...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Emeklilerin bayram ikramiyesi 3 bin TL oldu!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada emeklilerin bayram ikramiyesinin yüzde 50 artışla 3 bin TL olacağını duyurdu.

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Asgari ücrette oran değişti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan refah payı talimatı geldi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücrete zam için kritik viraja girildi. Asgari ücret zammında oran değişirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan da refah payı talimatı geldi...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı açıkladı: Sosyal konutlar için bütçeye 16 milyar TL eklendi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te yaptığı açıklamasında, sosyal konut finansmanından deprem konutlarındaki son duruma kadar pek çok konu ile ilgili bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması: 2024'ün ortalarından itibaren düşecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz enflasyondaki düşüş için 2024 yılının ortalarını işaret etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

Memur, işçi ve emekliler hemen bakın! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika açıklaması geldi!

Ocak 2024'te memur ve emekli maaşları ile asgari ücrete zam gelecek. Bu zam milyonlarca vatandaş tarafından dört gözle beklenirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması! Bu tarihten itibaren düşüş görülecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, politika adımlarının olumlu etkileri ile 2024 yılının ikinci yarısından itibaren kalıcı bir dezenflasyon sürecine girileceğini açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut ve kira fiyatlarına ilişkin şoke edecek açıklama! Resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslendi. Erdoğan, emlak sektöründe fahiş fiyat artışlarına yol açan kişilere ağır yaptırımlar uygulanacağını söyledi.

cumhurbaşkanından Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev talimatı Haberi

cumhurbaşkanından Şehit polis Musa Yücenin ailesine ev talimatı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak 2016'da şehit olan Özel Harekat Polisi Musa Yüce'nin ailesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla TOKİ tarafından konut tahsis edildi.

VALİ, AİLEYİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, makamında Kayseri'nin son şehidi Musa Yüce'nin eşi Hatice Yüce, çocukları Muhammed Ali ve Zehra, babası Halis Duran Yüce, kardeşleri Adem ve Seyit Yüce ve diğer yakınları ile bir araya geldi. 4 Ocak'ta hain bir saldırıcı sonucu şehadet şerbetini içen ve 5 Ocak'ta Bünyan Büyüktuzhisar Mahallesi'nde dualarla son yolculuğuna uğurlanan Musa Yüce için bir kez daha ailesine başsağlığı dileyen Vali Düzgün, bu cennet vatanın birliği, dirliği ve geleceği için canını feda eden şehitlerimizin emanetleri için ne yapılsa az olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda aileye konut tahsis edildiğini...