18 / 04 / 2024

cumhurbaşkanlığı külliyesi

cumhurbaşkanlığı külliyesi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Büyük Salon açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kapsamında yapımı son aşamaya gelen Sergi Salonu binasındaki çok amaçlı salonlardan olan Büyük Salon, bugün açılıyor. Büyük Salon bugün ilk misafirlerini ağarlayacak. Salondaki ilk organizasyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 2 bin muhtarla iftarda bir araya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde inşaatın devam eden bölümlerde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına Milli Mücadele Anıtı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi giriş kapısı karşısına "15 Temmuz 2016 Milli Mücadele Anıtı" yapılması kararlaştırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yatay mimari çağrısına destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası’nda "yatay mimariden yanayım" çağrısına mimarlardan destek geldi. Mimarlar, "Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirlerdeki yoğunluğu yaymak lazım. Sıra evler model olabilir" dedi.

Bülent Gedikli: Bekle-gör diyen değil yatırım yapan kazanacak!

Külliye'deki ekonomi zirvesine katılan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Gedikli’den kritik kararlar öncesi önemli tespit: Kur operasyonlarının ardında, Merkez'i faiz artışına zorlamak var. Bu dönem, risk alıp yatırım yapan kazanır.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi için 61 sayfalık rehber hazırlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Cumhurbaşkanlığını ziyaret eden yerli ve yabancı konuklara dağıtılmak üzere Türkçe, İngilizce ve Arapça "Külliye Rehberi" hazırlandı.

Gana'da çok amaçlı salon inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde esnaf ve vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. İftar sonrası yaptığı konuşmaya “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne, milletin evine, evinize hoşgeldiniz” diyerek başladı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne konser salonu mu inşa edilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oturduğu sarayının içine kütüphane ve opera çukuru olan dev konser salonu yaptırıyor. Sarayın bahçesine inşa edilecek dev yapılar için bütçeden 650 milyon lira harcanacak.

Recep Tayyip Erdoğan: Güneydoğu'da kentsel dönüşüme süratle başlanmalı!

Güneydoğu'da 'topyekûn bir kentsel dönüşüm yapılmalı' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkı yalnız bırakmayın"... "Bölgede sosyo-psikolojik desteklerin artırılması lazım. Dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi tapu kaydında ne olarak gözüküyor?

AKP Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Cumhurbaşkanlığı sarayının tapusunu gösterdi. Tapuya göre,arazide 8 katlı ofis iş yeri, 2 adet 7 katlı ofis işyeri, 3 adet 4 katlı ofis iş yeri, 2 adet 2 katlı ofis işyeri, 6 adet tek katlı ofis işyeri yer alıyor.

Mimarlar Odası Cumhurbaşkanlığı Külliyesi için AİHM'in kapısını çaldı!

Ankara Bulvarı ödülünün geri alınması için yazdığı mektuba tokat gibi yanıt alan Mimarlar Odası Başkanı Candan, şimdi de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi için AİHM'in kapısını çaldı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyarete açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyarete açıldı. İnternet üzerinden randevu alan kişiler, Halkla İlişkiler Başkanlığı personelince telefonla aranarak randevu gün ve saatleri teyit ediliyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne verilen ruhsatın iptaline red!

Anayasa Mahkemesi, Danıştay ve Asliye Hukuk Mahkemesi’nin ardından İdare Mahkemesi de Ankara Mimarlar Odası’nı haksız buldu.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

İkinci ev alımında kredi sınırlamasının kapsamı genişleyebilir! Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda tek tek açıklandı! 

Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan detaylar ortaya çıktı. Programda, ikinci el konut alımından, kiralık ev ve iş yerlerine kadar pek çok ayrıntı bulunuyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut ve kira fiyatlarına ilişkin şoke edecek açıklama! Resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslendi. Erdoğan, emlak sektöründe fahiş fiyat artışlarına yol açan kişilere ağır yaptırımlar uygulanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

Kabine toplantısı sonrası, Cumhurbaşkanı ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen önemli Kabine Toplantısı'na başkanlık etti. Bu kritik Kabine Toplantısı sonrasında, ulusa hitap eden Başkan Erdoğan, alınan kararları kamuoyuna duyurdu. Toplantıda ele alınan en önemli konulardan biri de ekonomi oldu.

Cumhurbaşkanlığı resmen bombayı patlattı! Çok sayıda personel alınacak! Açık kadrolar belli oldu!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar İdaresi, bünyesinde istihdam etmek üzere 254 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Milli Saraylar İdaresi, açık kadroları ve başvuru tarihlerini de paylaştı.

Araç alacaklar dikkat! Motorlu taşıt satışında yeni dönem başlıyor. Cumhurbaşkanlığı konuya el attı!

Konut satışında, tapu işlemlerinde geçerli olan sistem artık motorlu taşıtlar için de uygulanmaya başlanacak. Açıklama Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nden geldi. Devir işlemleri e-Devlet’e taşınıyor.

EYT düzenlemesinde flaş gelişme! Emeklilikte yaşa takılanlar için yaş şartı değişiyor mu?

Son zamanların en merak edilen düzenlemesi emeklilikte yaşa takılanlar için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlara yönelik düzenleme ile ilgili son toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

cumhurbaşkanlığı külliyesi Haberi

cumhurbaşkanlığı külliyesi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün toplanacak. Beştepe’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek toplantıya, kurul üyesi bakanlar ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katılacak.

Küresel ekonomideki gelişmeler ve yurt içindeki ekonomik-finansal gelişmeler bağlamında mevcut görünüm ile gelecek dönem beklentilerinin değerlendirileceği toplantıda, yakın zamanda tamamlanarak açıklanması hedeflenen Orta Vadeli Program'ın (2023-2025) hazırlık süreci üzerinde de durulması bekleniyor.

ABD İran anlaşması petrol krizini nasıl etkileyecek? Kriz derinleşiyor mu?

ABD için çanlar çalıyor! 38 yılın en düşük seviyesine geriledi

Powell’ın açıklamarı sonrası çarpıcı analiz: “Türkiye ekonomisini zor günler...