27 / 04 / 2024

Çumra Belediyesinin yeni binası

Çumra Belediyesinin yeni binası

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi Fen işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı. Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Konya Çumra’ya yeni imar planı müjdesi!

Konya Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Çumra'nın yıllardır kanayan yarası haline gelen imar ile ilgili güzel bir gelişmenin yaşandığını anlattı...

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi dükkanlarında sona gelindi!  

Gölcük Belediyesinin en prestijli yatırımları arasında yer alan Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Manisa'daki Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya kazandıracağı büyük projeler arasında yer alan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı.

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İlkadım Belediyesinin yeni hizmet binası ve kompleks içindeki caminin temel atma törenine katıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bakan Kılıç'a temeli atılan hizmet binası hakkında bilgi verdi.

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu!

Pendik sahiline yeni bağlantı yolu geliyor, yapımını İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sürdürdüğü Çavuşoğlu Caddesi tamamlanıyor.

Sakarya yeni giriş kapısına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, büyükşehir belediyesinin hayata geçirdiği şehrin yeni giriş kapısında incelemelerde bulundu.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne modern konutlar geldi!

Kepez Belediyesinin yeni imar haklarıyla önlerini açmasıyla Ünsal Mahallesi sakinleri kentsel dönüşümü gerçekleştirdi.

Manisa Kula'ya yeni mezbaha geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da hayata geçireceği yeni mezbaha binası inşaatı için çalışmalar başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezbahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yeni mezbaha ile kasap esnafını büyük bir sorundan kurtaracaklarını söyledi

Ordu Efirli'ye yeni yerleşke geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin, Efirli Mahallesi’nde yaklaşık 38 dönüm alan üzerine kuracağı yeni yerleşkenin yapım çalışmaları başladı.

Çumra Belediyesinin yeni binası Haberi

Çumra Belediyesinin yeni binası

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi Fen işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Demirarslan ve Enver Güdül ile yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Başkan Oğuz, yaptığı açıklamada, “Hizmet alanımız 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte 12 mahalleden 52 mahalleye yükselmiştir. Bu nedenle belediyemize ait bütün birimlerini ilçeye tam hizmet verebilmek için merkezi olabilecek olan mahallelerimize taşımaya devam ediyoruz. Bunlardan biride Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz oldu. Bu birimlerimizin daha önceki hizmet binalarının bulunduğu alanda yine ilçeye hizmet etmesi için alt geçit yapımı çalışmaları yapılması nedeniyle Okçu Mahallemize taşınması kadarı alınmıştı. Bu karar Okçu Mahallemizde Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ve Garaj Amirliğinin kullanımı için yeni...