18 / 04 / 2024

Curcuna Otel alaçatı

Curcuna Otel alaçatı

Açıldığı günden beri Alaçatı’daki tatil anlayışını değiştiren, geçtiğimiz yazın en trendy oteli Curcuna Otel, yazın coşkusunu kış mevsimine taşıyor. Curcuna Otel, tematik partiler düzenlemeye devam ediyor...

Alaçatı’nın emlak değeri arttı!

1990'lı yıllarda sadece bir otel inşaatı olan Alaçatı’nın emlak değeri yüzde 1 milyon arttı. 1996'da 100 dolara satılan arazilerin şimdiki fiyatı 1 milyon dolar. 

Alaçatı Zigana Resort açıldı!

Alaçatı Zigana Resort açıldı. Son yılların gözde turizm merkezi haline gelen Alaçatı'ya zincir otel markaları da girmeye başladı.

Alaçatı Rum Konağı, Taş Otel'e dönüştü!

İzmir Alaçatı'daki tarihi 130 yıllık Rum Konağı, Zeynep Öziş tarafından Taş Otel'e dönüştü. Otel Alaçatı'nın ilk butik oteli olma özelliğine sahip.

Belis Foçalı, Alaçatı'da otel tasarladı!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı mezunu Belis Foçalı, aldığı eğitimle baştan sona tasarladığı, yapım aşamasında tüm detaylarını kendi oluşturduğu Alaçatı’daki butik otelini işletiyor.

Emre Altuğ, Alaçatı'da butik otel açtı!

Galatasaray'ın eski dönem ikinci başkanı Turgay Kıran'ın teklifini geri çevirmeyen pop müziğin sevilen ismi Emre Altuğ, La Masion'a ortak olarak Alaçatı'da aldığı 200 yıllık taş evi butik otel yaptı.

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

Sevda Dalgıç Alaçatı'da köfte dükkanı açtı!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Alaçatı Momo Italian Restaurant hizmete açıldı!

Alaçatı’daki Momo Italian Restaurant & Lounge Bar’ın açılışında, İstanbul ve İzmir cemiyetinden ünlü isimler bir araya geldi. Momo’da, ünlü İtalyan şefler Lorenzo Pellechia ve Pasquale Pressani’nin yönettiği 100 kişilik restoran yer alıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları!

Mimarin Köyce Alaçatı satış fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Evleri'nde adet konut yer alıyor...

İzmir Alaçatı'da metrekare fiyatları 10 bin TL'yi buldu!

Alaçatı'da gayrimenkul fiyatları İstanbul ile yarışıyor. Alaçatı'da köy içinde dönümlük arsa kalmazken, arsa metrekareleri 4-5 bin TL civarında. Alaçatı sörf yolu üzerindeki projelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ila 10 bin TL aralığında seyrediyor.

Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi!

Köyce Alaçatı projesi Suv Yapı tarafından Çeşme'de 16 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Köyce Alaçatı Evleri teslim tarihi aşağıdaki haberimizde yer alıyor...

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları!

Çeşme Köyce Alaçatı ev fiyatları 800 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri projesinde 64 villa yer alıyor...

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Curcuna Otel alaçatı Haberi

Curcuna Otel alaçatı

 

Açıldığı günden beri Alaçatı’daki tatil anlayışını değiştiren, geçtiğimiz yazın en trendy oteli Curcuna Otel, yazın coşkusunu kış mevsimine taşıyor!

Türkiye’deki “Youth Entertainment” lideri KafePi Group tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında açılan Curcuna Otel Alaçatı, “harikalar diyarı” konsepti ve kendine özgü şık tasarımıyla kısa sürede tatil için Alaçatı’yı tercih edenlerin ilk durağı haline geldi. Curcuna Otel’i diğer Alaçatı otellerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri de şüphesiz düzenlediği tematik partiler ve Curcuna’nın rengarenk yemek ve içki menüsü!


İsimlerini KafePi ve Curcuna’nın en sevilen kokteyllerinden alan 12 odası bulunan Curcuna Otel, kış boyunca da yaz sezonunda olduğu gibi kesintisiz bir eğlence vadetmeyi amaçlıyor! Her hafta sonu düzenlenecek özel partileri, uzun süre akıllardan çıkmayacak yeni yıl partisi, kış boyunca sıcak şarap servisi eşliğinde şömine keyfi yapmaya...