25 / 04 / 2024

Dağ Mühendislik başakşehir projesi

Dağ Mühendislik başakşehir projesi

Konya'nın hızla büyüyen inşaat firmalarından olan ve İstanbul'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, İstanbul'da önemli projeler hayata geçiliyor.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Fuzul GYO'dan Başakşehir'e 188 odalı otel geliyor!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir'de 188 odalı otel inşa edecek. Söz konusu yeni yatırım 529 milyon 211 bin 304,11 TL'ye mal olacak.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu 5 Nisan'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumunu 5 Nisan tarihinde gerçekleştirecek.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan tarihinde yapılacak.

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 5 Kasım'da!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Nakkaş-Başakşehir kesiminin (bağlantı yolları dahil) yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması işi 5 Kasım saat 14:30'da ihale edilecek.

Dağ Mühendislik başakşehir projesi Haberi

Dağ Mühendislik başakşehir projesi

Konya'nın hızla büyüyen inşaat firmalarından olan ve İstanbul'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, İstanbul'da önemli projeler hayata geçiliyor. İstanbul Başakşehir'deki arsa için ihale sonuçları açıklandı. 1 milyar 90 milyon liralık dev ihaleyi Dağ Mühendislik kazandı. Dağ Miihendislik'ten şu açıklama yapıldı: "İlk oturumu 17 Mart'ta gerçekleştirilen Emlak Konut Hoşdere 4. Etap arsasının ikinci oturumu önceki gün yapıldı. İhalesinde 5 firmanın yarıştığı arsayı kazanan, Emlak Konut GYO'ya 275 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Dağ Mühendislik oldu. 189 bin 901 metrekare büyüklüğe sahip olan arsa üzerinde konut alanı, ilköğretim tesis alanı, özel sağlık tesis alanı, ticaret alanına, eğitim öncesi tesis alanı ve park alanları kapsamında toplam 225 bin 663 metrekare inşaat yapılabilecek." 1992 yılında Konya'da kurulan Dağ Mühendislik, 7...