25 / 04 / 2024

Dağ Mühendislik iletişim

Dağ Mühendislik iletişim

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Mutlu Gençkal tarafından kuruldu.

2022-2023 üniversite harç ücretlerine şok zam! Hangi fakülteye ne kadar harç yatıracak? Tıp, mühendislik, iletişim...

Üniversite harç ücretlerine yüzde 36 zam yapıldı. Peki hangi bölüm ne kadar harç parası yatıracak? İşte 2022-2023 harç ücretleri miktarı...

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmaz Bilişim Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Deniz  Argunşah, Erdem Solmaz, Savaş Mutlu,  Yılmaz Usta tarafından kuruldu.

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Nurhak tarafından kuruldu.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugünn Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Özenç tarafından kuruldu.

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atamer Özalp tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik iletişim Haberi

Dağ Mühendislik iletişim

25 yılı aşan tecrübesiyle 12 binden fazla konut geliştiren gayrimenkul sektöründe topluma faydalı işler üretmek vizyonuyla faaliyetler yürüten Dağ Mühendislik, iletişim çalışmalarını Banu Ergin PR’a teslim etti. Dağ Mühendislik’in alışveriş merkezi, otel vb. gayrimenkul yatırımları bulunmaktadır.

Bünyesine eklediği markalarla hizmet ağını sürekli genişleten Banu Ergin PR inşaat, sağlık, turizm, eğlence gibi farklı sektörlerdeki markalara iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.

Şirket en son Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarfından İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında Tual Bizim Mahalle projesine başladı. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede çalışmalar da başladı. Projenin detayları için tıklayın


Dağ Mühendislik'in haberleri için...