29 / 03 / 2024

Daha Ferah ve Geniş Evler İçin ipuçları

Daha Ferah ve Geniş Evler İçin ipuçları

Basık tavanlı, küçük alanlı ya da az pencereli şehir evlerini de bazı dekorasyon hileleri ile aydınlık göstermek ve ferah bir görünüme kavuşturmak mümkün. Nasıl mı? Gelin birlikte bakalım.

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan tapu açıklaması: Tapu işlemleri daha kolay yapılabilir!

Türkiye Tapu uygulamasını değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam tapu uygulamasının hayata konulması ile tapu işlemlerinin daha kolay ve şeffaf olabileceğini ifade etti.

Simit fiyatları durmak bilmiyor! Bir şehirde daha zam geldi

İzmir'de 20 Nisan'da ücreti 5 TL'den 7 TL'ye yükseltilen gevreğin (simit) satış fiyatı, 11 Ağustos’tan itibaren bir kez daha zamlanacak ve 10 TL olacak.

Ekmek, süt, yoğurt, peynirden sonra bir büyük zam daha. Eski ve yeni fiyat arasındaki fark şok etti

Benzin ve motorine gelen zamlar gıda ürünlerine de aynı şekilde yansıdı. Ancak vatandaşlar gıda ürünleri haricinde diğer alanlara gelen zamlar nedeniyle de büyük bir şok yaşıyor.

Tatile gitmek isteyenler! İşte kimlikle ve pasaportla gidilecek ülkeler!

Yaz tatilini yurtdışında geçirmek isteyenler için sevindirici bir haber var! Seyahatlerinizi daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için sadece pasaport ve kimlikle gidebileceğiniz birçok ülkeyi sizin için listeledik.

6 adımda küçük dairelerinizi şık ve ferah bir hale getirin!

Küçük dairelerin dekorasyonu, bazen oldukça zorlayıcı bir süreç olabilir. Ancak doğru dekorasyon fikirlerini uygulayarak, küçük bir alanı daha ferah, şık ve kullanışlı hale getirebilirsiniz.

Vatandaşı sevindirecek bir hamle daha! Lokanta ve restoranlara fiyat sabitleme çağrısı geldi!

Enflasyonla mücadele için hükümetin iş dünyasına yaptığı “fiyatları sabitleyin” çağrısı yankı bulmaya devam ediyor. Zincir marketlerin ardından birçok sektörde peş peşe fiyat sabitlemeleri ve indirim kampanyaları yapılırken, vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi. Tüm Restoranlar ve Turizmc

Peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Avukatlık ücreti de zamlandı!

Artık duymayı kanıksadığımız zam haberlerine bir yenisi eklendi. 2023 senesinin daha ilk saatlerinden itibaren peş peşe gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi ve avukatlık ücret tarifesinin de zamlandığı açıklandı. Peki yeni tarifeye göre en düşük ve en yüksek avukatlık ücreti ne kadar oldu?

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’ndan 100 milyon euroluk eurobond

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası sürdürülebilirlik alanında elde ettiği yabancı kaynaklara bir yenisini daha ekledi ve 100 milyon euro tutarında ilk sürdürülebilir Eurobond ihracını gerçekleştirmiş oldu.

Renault Kadjar ne kadar oldu? İşte Renault Kadjar’ın teknik özellikleri ve 12 Eylül 2022 fiyat listesi!

Renault’n beğenilen SUV Modeli Kadjar, özellikleri ve donanımları sayesinde daha güvenli, daha keyifli, ve çok daha iyi sürüş deneyimi sunuyor. İşte Kadjar’ın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

İş dünyasında kriterler değişiyor! Herkes bu sisteme yöneliyor! Daha az maliyetli ve hızlı!

İş dünyası, koronavirüs pandemisiyle başlayan ve kira artışlarıyla süren sürecten sonra ofis maliyetlerini azaltarak daha ekonomik ve hızlı çözümler sunan hazır ofis kiralamalarını tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Satılık ve kiralık ev fiyatları katlandıkça katlandı! Barınma hakkının kolaylaşması için araştırma komisyonu kurulacak!

CHP İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve 21 Milletvekili vatandaşların barınma hakkına daha kolay ve ekonomik şekilde ulaşabilmesi için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verdi. İşte ayrıntılar...

Bir ilimizde daha ekmek ve simide zam geldi! 

Eskişehir'de Aralık ayında iki kez fiyat artışına giderek 210 gramı 2 lira 50 kuruştan satışa sunulan ekmeğe bir zam daha geldi. Ekmek aynı gramaj ile 3 liraya satışa sunulacak. Ekmeğe gelen zam ile beraber simide de zam geldi. 3 TL'ye satılan simit yarın itibarıyla 3 lira 50 kuruştan tezgahlara kon

Daha Ferah ve Geniş Evler İçin ipuçları Haberi

Daha Ferah ve Geniş Evler İçin ipuçları

Herkes iç mimari açıdan özenle tasarlanmış, aydınlık, yüksek tavanlı, boydan boya pencereleri olan, geniş yaşam alanlarına sahip evlerde yaşayacak kadar şanslı değil ne yazık ki. Özellikle büyük şehirlerin merkezlerinde yer alan apartmanlarda yaşayanlar için geniş ve ferah evler bulmak pek de mümkün değil. Fakat önereceğimiz bazı ipuçları ile evinizi daha ferah göstermek mümkün...


AÇIK RENKLİ DUVARLAR 



Kaynak: Honeybee Interiors


Evlerimizin duvarlarının üzerindeki renk, desen ve dokunun, yaşam alanlarının nasıl göründüğüyle doğrudan bir ilişkisi vardır. Alanın genişliği, basıklığı ya da ferahlığı üzerinde oldukça yüksek bir etkiye sahip olan duvarların açık ve parlak renklere ve eğer duvar kağıdı kullanılıyorsa sade desenlere sahip olması, odaların daha ferah ve aydınlık görünmesini sağlar.


AYNALAR



Kaynak:Rupert Bevan Ltd


Dekorasyonda ayna kullanımı her zaman yaşam alanlarının şıklık derecesini arttıran yöntemlerden...