26 / 04 / 2024

daikin airfel kombi modelleri

daikin airfel kombi modelleri

Daikin, Airfel kombi ile soğutmada olduğu gibi ısıtmada da kullanıcısına yenilikler sunmaya devam ediyor. Şirket, Airfel'in kombi markası Integrity' nin yeni modelini tüketicisinin beğenisine sundu...

Kombi yanarken en az kaç petek açılmalı?

Kombi ve petek kullanımına dair sorular, kış aylarına girdiğimiz şu günlerde sıkça sorulmaya başlandı. Vatandaşlar, kombi ve petekleri nasıl daha verimli kullanacaklarını araştırıyor. İşte detaylar!

Kombi bozuldu kim öder? Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder?

Kiracıların ve ev sahiplerinin bazı hakları bulunmaktadır. Evde meydana gelen hangi hasarları ev sahibi öder, Kombi bozuldu kim öder, Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder? İşte detaylar!

Teknosa'dan kombilere özel kampanya İşte 4 Kasım 2022 Teknosa kombi fiyat listesi

Teknosa'da kombilerle ilgili kampanyada çeşitli banka kartlarına 3 ile 9 taksitle ödeme seçeneği sunulurken, 36 aya varan online alışveriş kredisi ile ödeme imkanı da var. İşte kombi fiyatları ve ödeme seçenekleri...

Beko’dan kış aylarında hem evinizi hem cebinizi ısıtacak kampanya! Kombi alana oda termostatı hediye!

Beko’dan kış aylarında hem evinizi hem cebinizi ısıtacak kampanya. Beko, kombi alana oda termostatını yanında veriyor. Kombilerini kış gelmeden değiştirmek isteyenler için ise 7 Eylül 2022 fiyatları

Daikin klima fiyatları kaç TL oldu? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz sıcaklarından korunmak isteyen kişiler klima arayışlarını hızlandırdı. Evlerini serinletmek isteyenler Daikin klima fiyatlarını araştırıyor. Peki Daikin klima fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Akkuş Kombi Hastanesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkuş Kombi Hastanesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt2ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Küçük tarafından kuruldu.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

JUSTWork Ofis Kampüs projesinde Daikin imzası! 

Daikin, JUSTWork Ofis Kampüs projesinin çözüm ortağı oldu. JUSTWork Ofis Kampüs projesinin de iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldı.

Daikin'den Nevbahar Üsküdar projesine verimli çözümler!

Nevbahar Üsküdar projesinin iklimlendirme çözümlerinin tercihi, sektörün öncü markası Daikin oldu. Yüksek konforun yanı sıra tasarruf sağlayan ve çevre dostu cihazlarla farklılaşan Daikin, projede 180 adet dış, 482 tane iç ünite kullandı...

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

Gazipaşa Kombi Tatil Sitesi'nin arazisi için satış tepkisi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz, 55 milyon liralık borç için 130 milyon liralık Kombi arazisini satmayı planladığını açıkladı. Satış kararı tepkilere neden oldu.

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Daikin'i tercih etti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde hayata geçirdiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti.

daikin airfel kombi modelleri Haberi

daikin airfel kombi modelleri


Daikin, Airfel kombi ile soğutmada olduğu gibi ısıtmada da kullanıcısına yenilikler sunmaya devam ediyor. 2015 yılında Avrupa ısıtma sektöründeki ilk üç firma arasında yer almayı hedefleyen şirket, Airfel'in kombi markası Integrity'nin yeni modelini tüketicisinin beğenisine sundu.


Daikin açıklamasına göre, Airfel markasının şirket bünyesine katılmasından sonra Integrity'nin yeni modeli Integrity Plus, Daikin Türkiye'nin Hendek'teki fabrikasında üretiliyor.


Haftalık programlama özelliğine sahip olan cihaz, böylece kullanıcısının istediği gün ve saatte çalışıyor. İhtiyaç duyulmayan dönemlerde cihazın çalıştırılmamasını sağlayan bu özellik sayesinde gereksiz doğalgaz tüketiminin önüne geçilerek, yakıttan tasarruf sağlanıyor. 


Dokunmatik kontrol paneli uygulaması ile kombinin tüm fonksiyonlarına kolaylıkla ulaşılması imkanı da veren cihaz, yüksek kontrastlı LCD ekran aydınlatmasına sahip. 


Özel debimetre teknolojisi ile konvansiyonel 24 kW kapasiteli cihazlarda alınabilecek en yüksek sıcak su kapasitesini, 15 lt/dk lık...