29 / 03 / 2024

Daire Kartal satılık

Daire Kartal satılık

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.

Daire Kartal satışta! Metrekaresi 4 bin 100 TL!

Kale Grubu şirketi Bodur Gayrimenkul, Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da hayata geçirdiği ilk projesi ‘Daire Kartal’ ile sektöre iddialı bir giriş yaptı.

Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal ödemeleri yüzde 4 indirim sağlanıyor.

Daire Kartal Rezidans iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Daire Kartal Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Kale Daire Kartal nerede?

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje tek blok olarak inşa ediliyor. Projedeki daire alanları 61 metrekareden başlıyor. Peki Kale Daire Kartal nerede?

Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Bodur İnşaat Daire Kartal teslim tarihi!

Konum bilgisine göre E-5 Yakacık Yolu'na yakın mesafede bulunan projede ev alanları 61 metrekareden başlıyor. Bodur İnşaat Daire Kartal teslim tarihi Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

Kartal Be Life satılık daire!

Toplam  270 daireden oluşan Kartal Be Life Evleri 2 adet 22 ve 23 katlı konut kulesinden meydana geliyor. Projede 1+1 dairelerin tükendi. İşte Kartal Be Life satılık daire fiyatları...

Zer Kartal satılık daire fiyatları!

Zer Kartal satılık daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Toplam 320 daireye yer verilen Zer Kartal projesi Ceylan İnşaat imzası taşıyor...

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Ceylan Zer Kartal satılık daire!

Toplam 320 daireden meydana gelen Zer Kartal Evleri'nde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. Ceylan Zer Kartal satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Asia Prestige satılık daire!

Çifçi Çelebi Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Asia Prestige Evleri 19 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Kartal Asia Prestige satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları!

Royal Garden Kartal satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Royal Garden Kartal projesinde 0,49 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor...

Referans Kartal Kordonboyu satılık daire!

Kiler GYO tarafından inşa edilen Referans Kartal Kordonboyu projesi 94 konut ve 11 ticari birimden meydana geliyor. Referans Kartal Kordonboyu satılık daire fiyatları 375 bin TL'den başlıyor.

Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları!

2019 yılı Haziran ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Kartal DKY Sahil projesi İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları 997 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Kartal AND Pastel satılık daire!

AND Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Kartal AND Pastel satılık daire fiyatları 430 bin TL’den başlıyor. Proje İstanbul Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor.

Kartal AND Pastel satılık daire!

Kartal AND Pastel satılık daire fiyatları 430 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. AND Pastel projesinde 31 Mart'a kadar 240 aya varan taksitlerle ödemeler kolaylaşıyor...

DKY Kartal satılık daire fiyatları!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Kartak satılık daire fiyatları 952 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Daire Kartal satılık Haberi

Daire Kartal satılık

Tapu harcı ve kamu bankalarında konut kredi faizlerinde indirim kararı konut sektöründe büyük bir hareketlilik yarattı. Bodur Gayrimenkul’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda güçlü firmanın 15 Mayıs’ta harekete geçerek başlattığı güçbirliği kampanyası 30 Haziran’a uzatıldı.


Daire Kartal projesinde yüzde 20 indirim, 120 ay 0.98 faiz kampanyası sunuluyor. Kampanya Babalar Günü’ne özel 24 Haziran’a kadar geçerli olacak. Projede yüzde 30 indirim ile 242 bin TL’den başlayan fiyatlarla satış yapılıyor. 


Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, “GYODER, İNDER ve KONUTDER üyeleri olarak 15 Mayıs’ta başlattığımız güçbirliği kampanyası yoğun talep sebebiyle ortak kararla 30 Haziran'a kadar uzatıldı. Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran’a kadar yüzde 30 indirim fırsatı sunuyoruz. Hemen teslim ve hemen kiralama avantajı bulunan projemizde ev alacaklar ayrıca...