29 / 03 / 2024

Dalaman Sarıgerme Genel Müdürü Tunç Batum

Dalaman Sarıgerme Genel Müdürü Tunç Batum

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, son jeopolitik gelişmelere rağmen, yeni yatırım planlamalarını da hayata geçirmeye devam ediyor.

Sarıyer'de servet değerindeki turizm arazisi 21 yıllığına kiralandı! İstanbul'un en değerlilerinden...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Sarıyer’deki 9 dönümlük araziyi kiralamak için 31 Ağustos 2023 tarihinde ihale düzenledi ve o isme 21 yıllığına kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

Meteoroloji uyarı! 36 il için sarı ve turuncu alarm verildi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 36 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yaılan açıklamada, yurt genelinde sağanak ve kar yağışı etkili olacağı kaydedildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 Aralık'a ilişkin hava durumu raporunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Dalaman'daki 3 tarım arazisi kiraya verilecek! İhalesi 8 Kasım'da!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Dalaman'da yer alan üç adet tarım arazisini kiraya verecek. Söz konusu ihale 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Dikkat! İstanbul için sarı alarm verildi: Bu saatlerde dikkatli olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya Bölgesi'nde yer alan 5 ili sarı kodla uyararak ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı konusunda vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bu iller arasında İstanbul da bulunuyor.

Meteoroloji'den nefes kesen son dakika uyarısı! 10 kent için ''sarı'' alarm verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde olumlu hava etkilerinin beklendiğini açıklamasına rağmen, İstanbul başta olmak üzere 10 il için sarı kod uyarısı verdi. Bu illerde fırtına bekleniyor.

İETT Sarıyer'de 18 gayrimenkul satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Sarıyer Mirgün Mahallesi'ndeki 18 gayrimenkulü satışa çıkardı.

İstanbul Sarıyer'de arsa satılıyor! 2 milyon 200 bin TL'ye! 

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte fiyatı...

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Sarıyer için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Dalaman Sarıgerme Genel Müdürü Tunç Batum Haberi

Dalaman Sarıgerme Genel Müdürü Tunç Batum


Bölgede turizmin 12 aya yayılması hedefi doğrultusunda 35 milyon TL'lik 27 delikli golf sahası yatırımı için çalışmalarını sürdüren Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, bu yöndeki bir diğer önemli yatırım olarak bin 200 kişilik yeni kongre merkezi için çalışmalara başladı. Otelin bir diğer çalışması da, İngiltere pazarında bölgenin tanıtımı için birlikte çalıştığı bir İngiliz PR ajansıyla gerçekleştirilen özel tanıtım etkinlikleri oldu. Erken rezervasyon dönemini avantajlı indirimlerle açan otel, bu yıl 24 bin kişiyi konuk etmeyi planlıyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, Hilton İstanbul Bosphorus'ta düzenlenen basın toplantısında 2016 performansları ve 2017 planlamaları kadar özellikle AvrupalI turistler açısından son derece popüler bir destinasyon olan Dalaman ve çevresinde 2016'nın nasıl geçtiği ve gelişmeler doğrultusunda 2017'nin nasıl...