28 / 03 / 2024

dalga kule arjan

dalga kule arjan

Dalga Kule projesi 22 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Dalga Kule Maltepe'de vade farksız peşin fiyatına dükkanlar!

Dapı'nın 2014 yılında teslim ettiği Dalga Kule projesinde kalan son dükkanlar için ödeme kampanyası düzenlendi. Dap Dalga Kule'de hemen teslim dükkanların ödemeleri peşin fiyatına vade farksız yapılıyor...

DAP Adam Kule fiyatları!

DAP Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda yükseliyor. DAP Adam Kule fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

DAP Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa edilen DAP Yapı Adam Kule projesi ön talep toplamaya devam ediliyor.Peki DAP Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Maltepe Adam Kule fiyat!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor. Maltepe Adam Kule fiyat listesi kapsamında daireler 200 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Adam Kule Dragos fiyat!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen proje DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Adam Kule Dragos fiyat listesi kapsamında 200 bin TL'den başlıyor.

Dragos Adam Kule satılık ev!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede 350 adet daire bulunuyor. Dragos Adam Kule satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri!

Adam Kule Dap Yapı Dragos Evleri Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa ediliyor. Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Adam Kule Dragos ulaşım!

Adam Kule Dragos ulaşım bilgileri kapsamında proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede inşa ediliyor. Projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor.

DAP Yapı Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede inşa edilen Adam Kule projesi 27 katlı tek bloktan meydana geliyor. Peki DAP Yapı Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule satış ofisi!

Adam Kule satış ofisi telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa edilen DAP Yapı Adam Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor.

Adam Kule Dragos bu cumartesi mangal etkinliği, pazar günü bruncha düzenleyecek!

Daire tiplerinin 1+1'den dizayn edildiği projo tek blok şeklinde yüksleiyor. Proje Dap Dalga Kule projesinin yakının yükseliyor. Adam Kule Dragos bu cumartesi mangal etkinliği pazar günü bruncha düzenleyecek.

Dap Yapı Adam Kule teslim tarihi!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede hayata geçirilen projede 350 adet home-officeler bulunuyor. Dap Yapı Adam Kule teslim tarihi 36 ay sonra yapılması planlandı.

dalga kule arjan Haberi

dalga kule arjan


Dalga Kule Evleri'nin havadan en yeni görüntüleri için...