24 / 04 / 2024

Dalga ve Tango Kule rotana

Dalga ve Tango Kule rotana

Burgu, Dalga ve Tango Kule’nin daireleri, alıcı ve yatırımcıların kullanmadığı dönemlerde dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen misafirleri ağırlayacak; proje sahiplerinin kazancı katlanacak

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

Avrupa ve ABD’de işten çıkarmalar dalga dalga büyüyor!

Avrupa'da, son 30 yılın en yüksek enflasyon ve faiz dönemi yaşanırken pek çok şirket çalışan sayısında azalmaya gittiğini ya da yeni alımlara ara verdiğini duyurmaya başladı.

Zincir marketlerdeki indirim kampanyası dalga dalga yayılıyor! Sıra o sektörlere de geldi... Duyan inanmıyor!

Zincir marketlerde başlayan 'fiyat sabitleme' kampanyası dalga dalga yayılıyor. Sırada giyim, beyaz eşya ve plastikçiler var. Özellikle stok fazlasının bulunduğu sektörlerde stokları eritme yarışı başladı.

Gümüş fiyatlarında ters dalga! Altın Kahini İslam Memiş elinde gümüş olanları tek tek uyardı! 

Gümüş fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. 14 TL'yi geçerek rekor denemeleri yapan gümüş fiyatlarında bugün ters dalga yaşandı. Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş ise elinde gümüş olanları tek tek uyardı! Son dakika gümüş gelişmesi.

Altın fiyatlarında ters dalga! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! 8 Temmuz 2022 son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika rakamları merak eden yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını merak ediyor. Bugün altın fiyatlarında ters dalga görülüyor. Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün tekrar düştü. Yatık altında altını olanlar hemen bakın! 8 Temmuz 2022 altın fiyatları.

Bitcoin ve kripto paralarda sürpriz dalga! Piyasayı sallayan depremin ardından ucu göründü

Mayıs ayına düşüşlerle damga vuran kripto paralar, 130 milyon dolar değer kaybederek 10 ayın en düşük seviyesine geriledi. Cardano, Solana, Polkadot, Bitcoin ve Avalanche gibi kripto para birimlerinde görülen artışlar ise haziran ayına yönelik umutları artırdı.

Perakendecinin çıkışı: Ciro kirası ve stopaj sıfırlansın!

Devlet destekleri ve yedek akçelerle Kovid-19'da ilk dalgayı atlatan perakende sektörü, ikinci dalga için yeni resmi düzenleme istiyor. BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, “Cadde mağazalarında en az yüzde 50 kira indirimi, AVM'lerde ise ciro kirasına geçilmeli" dedi.

Samsun Etnografya ve Arkeoloji Müzesi mimari yapısıyla dikkat çekiyor!

Samsun'da 50 milyon lira maliyetle yaptırılan Etnografya ve Arkeoloji Müzesi, dalga şeklindeki yapısıyla dikkati çekiyor...

Üçüncü dalga ofis kültürü; Kolektif House!

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yeni açılan “Elmas Balo Salonu” ile Anadolu Yakasındaki en özel davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

Dalga ve Tango Kule rotana Haberi

Dalga ve Tango Kule rotana

Bir süredir projelerini rezidans-otel konseptinde çözen Dap Yapı, Maltepe’de konumlanan Burgu, Dalga ve Tango Kule’nin işletmesi için dünyaca ünlü otelcilik şirketi Rotana ile anlaştı. Afrika ve Ortadoğu bölgelerinin ‘en iyisi’ olarak tanınan şirket, 15 bin çalışanı ve 20 bin odasıyla yılda 5 milyon ziyaretçiyi ağırlıyor. 


Rotana, uluslararası konaklama sektöründe lider 

Bugün operasyonel portföyü 100’ü geçen Rotana’nın otelleri Amman, Abu Dabi, Dubai, Fujairah, Sharjah, Al Khobar, Cidde, Riyad, Bağdat, Bahreyn, Beyrut, Doha, Erbil, Hartum, Libya, Rabat ve Salalah gibi 26 noktaya yayılmış durumda. Büyümesinde en büyük etkenin Arap misafirperverliğini kullanmak olduğunu belirten şirket, uluslararası deneyimli ve Orta Doğu & Afrika kültürlerini iyi tanıyan profesyonel bir ekip tarafından yönetiliyor. Şirketin sahibi Ekselans Nasser Al Nowais ve şirketin CEO’su Selim El Zyr tüm dünyada...