23 / 04 / 2024

Dalga ve Vazo Kuleler

Dalga ve Vazo Kuleler

İstanbul'a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu "insan"dan alan "Adam Kule" projesini hayata geçiriyor.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

DAP Holding'in 600 milyon liralık 4 kulesini Rotana işletecek!

DAP Holding'in İstanbul Maltepe ve Dragos'ta 600 milyon liraya hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerini dünyaca ünlü otel zincirlerinden Rotana işletecek.

Burgu ve Tango otellerini Rotana işletecek!

Dap Holding’in toplam 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga projelerini Rotana işletecek. Burgu ve Tango’daki 319 oda dün faaliyetlerine başladı.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

DAP Adam Kule fiyatları!

DAP Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda yükseliyor. DAP Adam Kule fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dalga İstanbul Şubesi açıldı!

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dalga İstanbul Şubesi 300 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Maltepe'de açıldı.

DAP Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda inşa edilen DAP Yapı Adam Kule projesi ön talep toplamaya devam ediliyor.Peki DAP Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Maltepe Adam Kule fiyat!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor. Maltepe Adam Kule fiyat listesi kapsamında daireler 200 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Maltepe Adam Kule ne zaman teslim?

Dalga ve Vazo Kuleler Haberi

Dalga ve Vazo Kuleler

İstanbul'a sembol eserler kazandıran, farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler geliştiren DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta mimari formunu ve konseptini "insan"dan alan "Adam Kule" projesini hayata geçiriyor. 


Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve fonksiyonel bir yaşam alanı sunacak olan Adam Kule, metrekaresi 5 bin 500 liradan başlayan avantajlı lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor. 


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Maltepe Dragos'ta hayata geçireceğimiz Adam Kule, sağladığı yüksek prestijin yanı sıra yüksek kazançla da ilk tercih olarak öne çıkıyor. Yeni projemizle yorulan piyasalara moral vermek için Türkiye'nin geleceğine yatırım yapıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Yeni...