24 / 04 / 2024

Dalian Wanda Groupun sahibi kim

Dalian Wanda Groupun sahibi kim

Çinli bir araştırma şirketinin raporuna göre 1 milyar doların üzerinde parası olan Çinli sayısı ABD'liyi geçti. Çinli 596 milyarder bulunurken ABD vatandaşı 537 milyarder bulunuyor.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Dalian demir cevheri vadeli fiyatları, en büyük çelik üreticisi olan Çin'de yüksek talep beklentilerinin risk iştahını desteklemesi ile demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen uçtu! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarını düşüren dalga! Son 15 ayın en dip noktasını gördü

Demir fiyatları son 15 ayın en dip seviyesini gördü. Dalian'da demir cevheri Çin'den talebe ilişkin gelen kötümser görünümle, üst üste beşinci gün de düşerek iki haftanın en düşük seviyesini geçti.

Demirde herkesi şaşkına uğratan gelişme! Ne olduysa aniden oldu

Çin'de demir cevheri vadeli fiyatları arz endişeleri ve koronavirüs kısıtlamalarının gevşetilmesi sonucunda yükseldi. Dalian emtia borsasında en yoğun işlem gören kontrat olan Eylül teslimatlı demir cevheri vadeli kontratı DCIOcv1 Cuma günü yaklaşık 3 ayın en büyük haftalık düşüşünü kaydettikten son

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Wanda Vista İstanbul açıldı!

Wanda Hotels - Resorts'un ilk yurt dışı yönetim oteli olan Wanda Vista İstanbul'un rezidansları 7 Ağustos tarihinde açıldı. Wanda Vista'nın ilk açık deniz yönetim projesi olan Wanda Vista İstanbul, aynı zamanda Batı dünyasına "Pure Oriental Delight" konseptini getiren ilk proje olma özelliğinde.

Porto Riko'da inşaat sektörü yeniden faaliyete geçecek!

Porto Riko Valisi Wanda Vazquez yaptığı açıklamada pazartesi gününden itibaren bankacılık, gayrimenkul ile inşaat ve imalat dahil bazı sektörlerin yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı.

Atletico Madrid'den 60 milyon euroluk tesis yatırımı! 

Atletico Madrid, Wanda Metropolitano'nın yanında 42 bin metrekarelik altyapı tesisini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 60 milyon euroluk projenin 47 milyon eurosu wanda sports tarafından karşılanacak.

Wanda Vista 20 yıl kira garantisi ile tanıtılacak!

Mar Yapı, İstinye Park'ta yabancı yatırımcı ile buluşuyor.15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında İstinye Park'ı ziyaret eden yabancı yatırımcılara özel kurulacak stantta, Wanda Vista'yı kira garantisi ile tanıtacak. 

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wanda Global Eğlence Hizmetleri Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Artuğ Reha Tarım tarafından kuruldu. 

Mar Yapı’dan tatil kazandıran sinema kampanyası!

Mar Yapı  Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline geldi. Firma sinema kampanyasının lansmanını ‘Arif V 216’ gösterimiyle yaptı. 

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

Çin’in en zengini 43 milyar dolarlık servetiyle emlak milyarderi Şü!

Şanghay Merkezli Hurun Report tarafından açıklanan Çin'in Zenginleri Listesi 2017  verilerine göre, emlak milyarderi Şü, zirveyi geçen yılın biricisi Wanda Group Başkanı Vang Cienlin’den devraldı.

Atletico Madrid'in yeni stadında sona gelindi!

Atletico Madrid, 16 Eylül'den itibaren "Wanda Metropolitano" adlı 68 bin kapasiteli yeni stadında oynayacak.

Dalian Wanda Groupun sahibi kim Haberi

Dalian Wanda Groupun sahibi kim

Çin'deki dolar milyarderi sayısı, 596'ya ulaşarak ABD'dekileri geride bıraktı. Ülkenin Şanghay merkezli iş, ekonomi ve araştırma dergisi "Hurun Report"un açıkladığı verilere göre, Çin'deki milyarder sayısı, geçen yıldan bu yana 242 arttı. Dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olan Çin, milyarder sayısı 537 olan ABD'yi geride bırakarak ilk kez zirveye oturdu.


MA'DAN GERİ ALDI


Raporda, Çin'in 2014 yılındaki "zenginler listesi"nde zirveyi elektronik ticaret devi Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'ya devreden ülkenin en büyük gayrimenkul şirketi "Dalian Wanda Group"un sahibi Vang Cianlin'in bu yıl zirveyi Ma'dan geri aldığı açıklandı. İspanya futbol takımlarından Atletico Madrid Kulübü'nün hisselerini bu yılın başında satın alarak Avrupa futbol kulübüne yatırım yapan ilk Çinli şirket olan "Dalian Wanda Goup"un sahibi Vang'ın servetinin 34,4 milyar dolar (218 milyar yuan) olduğu belirtildi.


Alibaba'nın hisselerini...