25 / 04 / 2024

Daniel Libeskind alldesign konferansı

Daniel Libeskind alldesign konferansı

Perşembe günü saat 15:30'da vereceği Alldesign konferansı için İstanbul'a gelecek dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind'e göre İstanbul mimari anlamda dünyanın en kıymetli şehri.

Philipp Daniel Haas Kimdir?

Philipp Daniel Haas kimdir? Philipp Daniel Haas’ın mesleği nedir? Philipp Daniel Haas nereden mezundur? İşte detaylar!

Future Deniz İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Future Deniz İnşaat Danışmanlık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Daniel Deniz tarafından kuruldu.

IG Danex Global İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IG Danex Global İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Daniel Geofrey Ikechukwu tarafından kuruldu.

Herkes mimar olabilir diyorum, mimarlar kızıyor!

Berlin’deki Yahudi Müzesi ve New York’taki Dünya Ticaret Merkezi ana planıyla tanınan efsane mimar Daniel Libeskind’i Londra RIBA’da izliyorum. Bakın efsane mimar neler anlatıyor?

İsrail, Necef Çölü'nde yeni yerleşim birimleri kuracak!

İsrail hükümetinin, ülkenin güneyinde yer alan Necef Çölü'nde Daniel ve Nitsanit adıyla iki Yahudi yerleşim birimi kurulmasına onay verdiği belirtildi.

Daniel Radcliffe'in çocukluk evi 1.45 milyon sterline satılıyor!

Beyazperdenin en ünlü büyücüsü Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe'in çocukluk yıllarında yaşadığı ev yeni sahibini bekliyor.Anlatılanlara göre Radcliffe, Harry Potter rolü için seçildiğini de bu evin banyosunda yıkanırken öğrendi.

Daniel İnşaat Kuyumculuk Gıda Otelcilik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniel İnşaat Kuyumculuk Gıda Otelcilik ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yelena Koçak tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Başakşehir, İ.O.S.B Demirciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı 5 Haziran'da!

Studio Libeskind Başkanı Mimar Yama Karim, RIBA Ödüllü Mimar Stefan Behnish ve Ekolojist Gary Grant, 5 Haziran 2015 tarihinde, İstanbul Lazzoni Hotel’de “Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” için İstanbul’a geliyor...

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor!

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ve Metsan inşaat ortaklığında Kartal'da yükseltilen Metsan Nexus projesi, karma bir konsepte sahip.

Daniel Libeskind, Alldesign 2015 için İstanbul'a geliyor!

Dünyanın en önemli kentlerinde tasarladığı müze yapıları her yıl yüz binlerce kişi tarafından ziyaret edilen, özellikle de yıkılan Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin yerinde inşa edilen Grand Zero için yaptığı masterplan projesiyle tanınan Polonya asıllı ü

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind İstanbul'a geliyor!

Perşembe günü saat 15:30'da vereceği Alldesign konferansı için İstanbul'a gelecek dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind'e göre İstanbul mimari anlamda dünyanın en kıymetli şehri.

Alldesign 2015 için geri sayım başladı!

19-21 Şubat 2015 tarihleri arasında Ford ana sponsorluğunda dördüncüsü gerçekleştirilecek olan alldesign Yaratıcı Endüstriler ve Gelişen Teknolojiler Fuarı & Uluslararası Tasarım Konferansları’nda geri sayım başladı!

Daniel Libeskind: Kentsel dönüşümde tarihi dokular korunmalı!

Dünyanın ünlü 3 mimarından biri olan Daniel Libeskind, Metsan İnşaat'ın İstanbul Kartal projesine imza attı. İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen ünlü mimar, "Kentsel dönüşüm yapılırken şehirdeki tarihî doku mutlaka korunmalı" dedi.

Daniel Libeskind alldesign konferansı Haberi

Daniel Libeskind alldesign konferansı

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind, Perşembe günü 15.30'da vereceği Alldesign konferansı için İstanbul'a gelecek.  


Daniel Libeskind, yeryüzünün belki de en güler yüzlü mimarı. Üstelik geçmişini ve çoğu işleri duygusal olarak hasarlı olmasına rağmen. Nazi döneminde, Polonya'da Yahudi bir ailenin çocuğu olarak hayatta kaldı. Mimarlık kariyerinde toplumun iki büyük travmasını tasarladı.


Berlindeki Yahudi Müzesi'nde, New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'nde imzası var. Alldesign konferansına katılmak için İstanbul'a gelecek Libeskind'le New York ofisinde buluşan Ali Tufan Koç, Hürriyet gazetesi adına bir röportaj yaptı.


Daniel Libeskind, Mimar Sinan için "Mimarlık tarihimin en önemli adamı" dedi.


Bir Mimar olarak ne geliyor aklınıza İstanbul'u duyunca?


Mimari anlamda dünyanın en kıymetli şehri. Şehrin o karmaşıklığı kendiliğinden ham bir şiir gibi. En büyük şansınız ve şanssızlığınız Mimar Sinan. Mimarlık tarihinin en...