23 / 04 / 2024

Daniel Libeskind istanbul

Daniel Libeskind istanbul

Perşembe günü saat 15:30'da vereceği Alldesign konferansı için İstanbul'a gelecek dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind'e göre İstanbul mimari anlamda dünyanın en kıymetli şehri.

Herkes mimar olabilir diyorum, mimarlar kızıyor!

Berlin’deki Yahudi Müzesi ve New York’taki Dünya Ticaret Merkezi ana planıyla tanınan efsane mimar Daniel Libeskind’i Londra RIBA’da izliyorum. Bakın efsane mimar neler anlatıyor?

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor!

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ve Metsan inşaat ortaklığında Kartal'da yükseltilen Metsan Nexus projesi, karma bir konsepte sahip.

Daniel Libeskind, Alldesign 2015 için İstanbul'a geliyor!

Dünyanın en önemli kentlerinde tasarladığı müze yapıları her yıl yüz binlerce kişi tarafından ziyaret edilen, özellikle de yıkılan Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin yerinde inşa edilen Grand Zero için yaptığı masterplan projesiyle tanınan Polonya asıllı ü

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind İstanbul'a geliyor!

Perşembe günü saat 15:30'da vereceği Alldesign konferansı için İstanbul'a gelecek dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind'e göre İstanbul mimari anlamda dünyanın en kıymetli şehri.

Kadir Topbaş: İstanbul'u turizmle kalkındırdık!

Adanada düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tecrübelerini aktardı. Topbaş "istanbul'a gelen 2 milyon turisti, 12 milyonun üzerine çıkardık" dedi.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

Daniel Libeskind: Kentsel dönüşümde tarihi dokular korunmalı!

Dünyanın ünlü 3 mimarından biri olan Daniel Libeskind, Metsan İnşaat'ın İstanbul Kartal projesine imza attı. İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen ünlü mimar, "Kentsel dönüşüm yapılırken şehirdeki tarihî doku mutlaka korunmalı" dedi.

Daniel Libeskind: Kentsel dönüşümde tarihi doku korunmalı!

Dünyanın en ünlü 3 mimarından biri olan Daniel Libeskind, Metsan İnşaat’ın İstanbul Kartal projesine imza attı. İstanbul’u çok sevdiğini söyleyen ünlü mimar: "Kentsel dönüşümde tarihi doku korunmalı" dedi...

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Metsan Nexus'un tasarımına Daniel Libeskind imzası!

Kentsel dönüşümün Kartal 'daki önemli yapılarından biri olan Metsan Nexus projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Firmanın Kartal'da inşa ettiği Metsan Nexus projesinin mimari tasarımında Daniel Libeskind imzası yer alıyor...

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

Daniel Libeskind istanbul Haberi

Daniel Libeskind istanbul

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind, Perşembe günü 15.30'da vereceği Alldesign konferansı için İstanbul'a gelecek.  


Daniel Libeskind, yeryüzünün belki de en güler yüzlü mimarı. Üstelik geçmişini ve çoğu işleri duygusal olarak hasarlı olmasına rağmen. Nazi döneminde, Polonya'da Yahudi bir ailenin çocuğu olarak hayatta kaldı. Mimarlık kariyerinde toplumun iki büyük travmasını tasarladı.


Berlindeki Yahudi Müzesi'nde, New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'nde imzası var. Alldesign konferansına katılmak için İstanbul'a gelecek Libeskind'le New York ofisinde buluşan Ali Tufan Koç, Hürriyet gazetesi adına bir röportaj yaptı.


Daniel Libeskind, Mimar Sinan için "Mimarlık tarihimin en önemli adamı" dedi.


Bir Mimar olarak ne geliyor aklınıza İstanbul'u duyunca?


Mimari anlamda dünyanın en kıymetli şehri. Şehrin o karmaşıklığı kendiliğinden ham bir şiir gibi. En büyük şansınız ve şanssızlığınız Mimar Sinan. Mimarlık tarihinin en...