29 / 03 / 2024

danış park maltepe ödeme planı

danış park maltepe ödeme planı

Danış Park Maltepe nerede? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Banka kredisi kullanımına uygun olan proje Danış Park imzası ile Anadolu Yakası'nın Maltepe İlçesi'nde hayata geçirildi...

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Sahilada projesi kararına itiraz!

Danıştay, Maltepe’ye “çift hançer” projesi şeklinde belirtilen “Sahilada” projesine verilen ruhsatın iptali istemiyle açılan davayı reddeden yerel mahkemenin kararını bozdu. Torunlar şirketi ve Maltepe Belediyesi karara itirazda bulundu.

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'na ilk iptal davası Ankara'dan!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali için ilk dava Ankara'dan açıldı. Dava dilekçesinde ihalenin iptali istendi.

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Deluxia Park Maltepe ev fiyatları!

Peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Maltepe ev fiyatları 402 bin 200 TL'den başlıyor. Proje 364 daire ve 34 ofisten meydana geliyor.

danış park maltepe ödeme planı Haberi

danış park maltepe ödeme planı

Maltepe Danış Park Evleri, 14 katlı 3 blok olarak planlandı. Toplam 94 adet konuta yer verilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.


Danış Park Maltepe nerede? sorusunun yanıtına geçemeden önce projeden biraz bahsedelim. Danış Yapı tarafından Maltepe'de konumlandırılan Maltepe Danış Park Evleri, zengin sosyal imkanlara sahip.


7 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Danış Park, spor tesisleri, sosyal aktivite alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi sosyal alanlara sahip.


Danış Park Maltepe ödeme planı


Banka kredisi kullanılabilen Danış Park Evleri için yüzde 30 peşinat veriliyor ve kalan tutar için baka kredisi ile taksitlendirme yapılabiliyor.


Danış Park Maltepe nerede?


Maltepe Danış Park Evleri adres: Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi Yasemin Sokak No:2 A Blok...