25 / 04 / 2024

Danış Turizm ve İnşaat A.Ş

Danış Turizm ve İnşaat A.Ş

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş'nin iştiraki olan Kervansaray Tekstil Yatırımları San. ve Tic. A.Ş'nin yapmış olduğu sözleşmenin teminatına teşkil etmek üzere ipotek verilmesi işlemi tamamlandı...

Gezitura Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezitura Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Bilal tarafından kuruldu.

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tunru Özman tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Yavuz ve Waheed Ahmed Ab Abdulkhaleq ortaklığında kuruldu.

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tiryaki tarafından kuruldu.

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxy Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çetinkaya tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuve Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsa Çınar tarafından kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Vatan Group Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vatan Group Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Turanlı tarafından kuruldu.

Est Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Est Proje Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Seyit Serhat Karacığan tarafından kuruldu.

Danış Turizm ve İnşaat A.Ş Haberi

Danış Turizm ve İnşaat A.Ş

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'den açıklama;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


22.05.2013 ve 23.05.2013 tarihli özel durum açıklamalarımızda duyurduğumuz üzere;


İştirakimiz Kervansaray Tekstil Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Danış Turizm ve İnşaat A.Ş.ile Beyoğlu 31.Noterliği'nde 30 Nisan 2013 tarihli 19305 sayılı sözleşme kapsamında teminatını teşkil etmek üzere 7.600.000 TL'lık (Yedimilyonaltıyüzbin TL) borca karşılık Danış Turizm ve İnşaat A.Ş. lehine aktifimizde kayıtlı bulunan İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Maslak Mevkii, 21 Pafta, 2687 Parselde kayıtlı taşınmazın 51/100 hissesinin 1.derecede 1.sırada ipotek verilmesi işlemi tamamlanmıştır.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine sunulur.


KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG...