23 / 04 / 2024

Danny Peeters

Danny Peeters

Dünyanın er büyük ticari gayrimenkul şirketlerinden Goodman Türkiye pazarına girdi. İş bölgeleri, ofis bölgeleri, endüstriyel gayrimenkul, depo ve dağıtım merkezlerine sahip olan, bunları geliştiren ve yöneten entegre gayrimenkul grubu Goodman, İzmit'te 5

Dev Yapılar ekibi, devasa inşaatları başından sonuna kadar izliyor!

Danny Forster'ın sunduğu Dev Yapılar ekibi, dünyanın neresinde devasa bir inşaat varsa başından sonuna kadar izliyor. Tonlarca ağırlığında parçaların birleşmesiyle oluşan 13 kilometrelik asma köprü, San Francisco'nun ünlü siluetine eklenecek.

Denetimini Türk mühendisin yaptığı Tele 2 Arena açıldı!

İsveç'in başkenti Stockholm'de Türk kızı Yelda Ugan'ın da yapımında görev aldığı Tele 2 Arena stadı muhteşem bir gösteri ile kapılarını açtı. Açılış töreninde İsveçli pop sanatçısı Danny Saucedo konser verdi.

Danny Peeters Haberi

Danny Peeters

 

Goodman Avrupa Lojistik Grup Başkanı Danny Peeters, Türkiye'nin kendileri için yeni bir pazar olduğunu belirterek, "Burada muazzam fırsatlar olduğuna inanıyoruz" dedi.

Peeters, küresel ekonomiye bakıldığında şirketlerin Türkiye'yi büyük bir pazar olarak gördüğünü belirterek, bu şirketlerin bir pazarda faaliyete geçerken belirli standartlara ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

İş bölgeleri, ofis bölgeleri, endüstriyel gayrimenkul, depo ve dağıtım merkezlerine sahip olan, bunları geliştiren ve yöneten entegre gayrimenkul grubu Goodman, İzmit'te 50 milyon avroluk lojistik projesi gerçekleştirecek.

Goodman'ın Türkiye pazarına girmesine ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Goodman, Avrupa Lojistik Grup Başkanı Danny Peeters, şirketin arsalar satın alarak, iş alanları geliştirdiğini ve bunları yönettiğini ifade ederek, müşterilerinin bu iş alanlarını kiralayanlar olduğunu söyledi.

Peeters, 1995 yılında faaliyete başlayan şirketin, 2002'de Singapur'da...