25 / 04 / 2024

dap izmir satışları

dap izmir satışları

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan DAP Yapı, İzmir’deki ilk projesi “DAP İzmir”için bugün basın lansmanı düzenlendi. 

Dap Yapı İzmir Projesi'ne yoğun ilgi! 199 bin TL'ye!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği Dap İzmir projesinde aylık 2 bin 300 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. Projede yoğun ilgi nedeniyle yeni konutlar satışa açıldı...

DAP Çeşme'de topraktan satışlar başladı! Yeni proje!

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde topraktan satışlar başladı.  DAP Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? DAP Çeşme projesi nerede? İşte DAP Çeşme projesi ile ilgili detaylar...

İzmir'de yabancıya konut satışları arttı mı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yabancılara yapılan konut satışları 2021 yılında önceki seneye oranla yüzde 43,5 yükseldi. Toplam konut satışları içinde yabancıların payı yüzde 3,9 olarak belirlendi. İzmir ise yabancıya konut satışında şehirler arasında 7. sıraya yerleşti.

İzmir'de konut satışları yüzde 69 yükseldi!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre; İzmir'de konut satışları geçen yıla oranla yüzde 69,1 oranında yükseldi.

İzmir'in konut satışlarında Buca ilk sırada!

TUİK  Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; İzmir'de 4 bin 659 konut satıldı. Konut satışlarında il genelinde en çok satış Buca'da gerçekleşti.

İzmir Narlıdere Metro Hattı konut satışlarını artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere metro hattı uzatma çalışmaları bölgedeki konut fiyatlarını şimdiden artırdı. Öyle ki bazı konut satışlarında yüzde 100 artış yaşandı. 

İzmir’de konut satışlarını artırmak için neler yapılmalı?

Egenin incisi İzmir’de sıfır ve ikinci el konut satışlarında sert düşüşler sürüyor. İzmir’deki inşaat firmaları konut satışlarındaki durgunluğa karşı yeni çözümler arıyor.

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul satışlarını nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul PR şirketi, koronavirüsün İzmir'deki gayrimenkul satışlarını etkileyip etkilemeyeceğine dair değerlendirmelerde bulundu. Şirket, "İnşaat firmaları süreci hasar almadan atlatabilir" dedi...

Ankara’da konut satışları düştü, İzmir’de ise arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, TUİK 2019 Ekim ayı verilerini değerlendirdi. Verilere göre; Ankara’da konut satışları düştü, İzmir’de ise artış gösterdi.

İzmir’de konut satışları yüzde 42 oranında arttı!

İzmir'de konut satışları yüzde 42 oranında arttı. Buca, bin 313 konut satışı ile İzmir’de en çok konut satışının gerçekleştiği ilçe oldu… 

İzmir’de konut satışları yüzde 51.6 düştü!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu İzmir'deki konut satışlarının düşüşünü değerlendirdi. Güleroğlu, konut satışlarıyla ilgili politikaların gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

İzmir, konut satışlarında İstanbul'u 10'a katladı!

İzmir, en çok göç alan 3. şehir olmasına rağmen, son 5 yılda konut satışlarında yüzde 16 büyümeye ulaşarak, İstanbul ve Ankara’yı geride bıraktı...

Konut satışlarına anlık bakılmamalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, konut satışlarındaki yaşanan gerilemeyi değerlendirdi. Yılmaz, bazı firmaların yaşadığı ekonomik sorunların sektör genelinde varmış gibi yansıtıldığını dile getirdi.

dap izmir satışları Haberi

dap izmir satışları

DAP Yapı, İzmir’de hayata geçirdiği DAP İzmir’de sadece  2 bin 300 liradan başlayan taksitlerle ayrıcalıklarla dolu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Topraktan satışa 1 yıl kira garantisi avantajıyla yatırımın 10 – 12 yılda kendini amorti etmesi sağlanıyor.

İstanbul’da on binlerce markalı konut inşa eden DAP Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçirdi.  DAP Yapı, 211 metrekareye kadar geniş dairelerin yer aldığı, 1+0’dan 3+1’e kadar alternatif dairelerin bulunduğu DAP İzmir için lansmana özel kampanya hazırladı. 

Dap İzmir'in lansmanı bugün Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti.  Kişiye özel ödeme seçeneklerinin oluşturulduğu kampanyada, düşük peşinat ve 1 yıl kira garantisi gibi (Ege Bölgesi’nde daha önce uygulanmamış) avantajlar sunuluyor. Kampanya çerçevesinde sadece 14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 2.300 liradan başlayan taksitlerle DAP İzmir’den ev...