28 / 03 / 2024

dap maltepe vazo kule

dap maltepe vazo kule

Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği Vazo Kule Maltepe satış fiyatları 179 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Dap Maltepe Vazo Kule'de 387 bin TL'ye 1+1!

20 Mart 2013 tarihinde satışa çıkacak Dap Vazo Kule projesinde daire fiyatları 260 bin TL'den başlayıp, 574 bin TL'ye kadar yükseliyor...

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

DAP Yapı 4 projeyi teslim ediyor!

DAP Yapı, Vazo Kule'de daireleri 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim etmeye hazırlanıyor. başta Burgu Kule olmak üzere, Dalga Kule, Tango Kule ve Z Ofis'in teslim işlemlerine geçecek.

Dap Vazo Kule görselleri!

Dap Vazo Kule görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2015 yılında tamamlanması planlanan Maltepe Dap Vazo Kule Evleri projesinde 20 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri!

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness yer alıyor...

Dap Vazo Kule'de daireler 20 bin TL peşinatla!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dap Vazo Kule daireleri 20 bin TL peşinatla satışa sunuluyor.Projede 48 ay vade 0 faiz fırsatı da bulunuyor.

Dap Vazo Kule ulaşım!

Dap Vazo Kule ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa Yakası Maltepe'de yer aldığını söyleyebiliriz. Projede 22 katlı iki blok ve 19 katlı bir blok olmak üzere 3 blok bulunuyor...

Dap Vazo Kule Maltepe adres!

Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Dap Vazo Kule Maltepe projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de sadece 20 bin TL peşinatla!

Dap Yapının sahipliğini yaptığı Dap Vazo Kule projesi müşterilerine 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuyor. Kampanyada son gün 30 Nisan.

Dap Yapı Vazo Kule'de 48 ay vade ve 0 faiz! Son gün 30 Nisan!

Dap Yapı imzası taşıyan Vazo Kule projesinde, konut sahibi olmak isteyenler 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuluyor.

Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla! 30 Nisan son gün!

Dap Vazo Kule Maltepe'de 20 bin TL peşinatla 48 ay vade ve 0 faiz uygulanıyor. Dap Vazo Kule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Dap Vazo Kule adres bilgileri!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Dap Vazo Kule adres bilgilerine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Dap Vazo Kule projesinde stüdyo 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut...

Dap Vazo Kule Maltepe iletişim!

Dap Vazo Kule Maltepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 33 39 olarak belirlendi. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

dap maltepe vazo kule Haberi

dap maltepe vazo kule

Dap Yapı imzası ile inşa edilen Vazo Kule projesi, Dap Dalga Kule'nin hemen yanındaki parselde inşa ediliyor. Maltepe'de konumlandırılan projede teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek. 


Vazo Kule Maltepe satış fiyatları minimum 179 bin TL olarak belirlendi. Proje 3 blok halinde tasarlandı. 289 adet daire, 99 adet ofis ve 11 adet ticari birimin yer aldığı projenin 2 kulesi satışa sunuldu.


Vazo Kule Maltepe satış fiyatları maksimum 600 bin TL olarak belirlendi. Projede 1+0, 1+1, 2+1 daire tipleri bulunuyor. Projede gösteri adası, spor adası, hobi adası, eğlence ve rekreasyon adası, yarış pisti, kumsal, kafeterya, restoran gibi olanaklar bulunuyor.


www.dapvazokule.com

444 33 39

Esra Nur...